Dodik: Nije dobro što je FBiH odustala od karantena, Predsjedništvo BiH će analizirati mjere

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik smatra kako nije dobro što su vlasti Federacije BiH odustale od lokalnih karantena te kako je to urađeno prerano.

Kako je Dodik rekao, sve je urađeno bez koordinacije s predstavnicima RS.

Imamo u utorak sjednicu Predsjedništva BiH, analizirat ćemo mjere koje su donesene, način provođenja i dat ćemo ocjenu, kazao je Dodik odgovarajući na pitanja novinara u Banja Luci nakon što je šef Delegacije Europske unije u Bosni i Hercegovini i posebni izaslanik EU veleposlanik Johann Sattler uručio pomoć Institutu za javno zdravstvo RS-a.

Dodik je smatra kako bi bilo logično da sustav karantena ostane na snazi do 1. svibnja, zbog mogućeg većeg dolaska osoba iz inozemstva u BiH.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

  • Šta ćeš ti analizirat šugo diktatorska. To vaše predsjedništvo je najmaloumnija skupina budala na svijetu. Niste sposobni analizirat ni sastojke čipsa

  • Diktator bi narod u kuce a oni da pljackaju. E nece ici Mile. Nekom drugom vi glumataj te koronu i zabrinutost tu svoji za narod. Vi ste najveca korona, politicari i svi pni koji su sa vama u talu. Vi ste opustosili i opljackali drzavu i sve sto vrijedo u njoj. Nakon zavadanja na nacionalnoj osnovi i korona vam dobro dosla da koristite represivni aparat u svrhu strahovlade i pljacke… Stoko pa ti si isao u Srbiji vise puta i nikada nisi bio u samoizolacijo. Vas treba u izolaciji i narod ce prodisati.

  • Imaš entitet đubre četničko koga si ti kosultiro budalo kad ti tamo sprovodiš mjere ovdje bar nama nećeš zapovjedati

  • Daj budi jedan put covjek ako si toliko za srbe i volis ih pa kazi istinu ljudima sta se desava,svima je poznato da americki predsjednik nije normalan covjek ,ali on bar optuzuje nekoga za koronu i epidemiju ,a Dodik poduzima exstremne mjera vojska policija ruska vojska epidemija se vise siri koga ti pravis budalom.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.