Dodik: Ne znam zašto se pravi tabu tema o mirnom razlazu

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik, odgovarajući jučer na pitanja novinara, kazao je da Međunarodna zajednica nije doprinijela integraciji Bosne i Hercegovine.

Pitanja o mirnom razlazu su došla nakon ekspanzije non paper-a. Nije mi jasno zašto se pravi tabu tema o mirnom razlazu. Da nije mirna priča o mirnom razlazu to bi bio problem. BiH ne rješava problem 25 godina. BiH nije stabilna. Političari u RS-u nisu spremni pratiti iluzije Međunarodne zajednice.

Šef SNSD-a također navodi kako nisu zadovoljni radom Međunarodne zajednice.

Nismo zadovoljni, prikrivamo bijes zbog toga i nemojte očekivati da se tek tako dovede u red RS, ona je u redu, BiH nije u redu. Mi mislimo da to možemo uraditi dogovorom. Najčešće čujemo kod bošnjačkih političara, kada se sretnem s Bošnjacima na druženjima, čuli smo da smo genocidaši, onda je kao odlična stvar da se ukine RS, i onda ako nam to ne valja imate Srbiju. To bi bilo kao da kažem Bošnjacima imate i vi Tursku pa idite tamo. Mislim da bi nam bilo dobro da se raziđemo i da kao susjedi imamo dobre odnose, kazao je Dodik prenosi Oslobođenje.

(www.jabuka.tv)


28 komentara

  • neka nam vrate Bosnu. koji muslimani, koji Srbi? to su nase stetocine od pamtivjeka. nas ne znamima gdje ce oni. neka vrate Bosnu i neka se sa komunjarama gone sa vlasti jednom vise. mrze nas Hrvate jer bi mogli nesrto dobro uraditi.

   • cinimo 10% u ovoj bih i mi be nekog izgonili. realnosti je ono sto mnoigim Hrvaitima nedostaje. zivimo u proslosti.

 • Dodik samo prica, trabunja o mirnom razlazu, bosnjaci rade na tome svakodnevno, hrvati tapkaju u mjestu i ne cine nista. Jedino bosnjaci imaju cilj i znaju sto hoce…

 • Opet paljevina od čega nema ništa.
  Ovi priča o mirnom razlazu ovi drugi priču priča o plaćanju rtv pristojbe svoje stranačke tv, a unaprijed zna da od toga nema ništa jer svaki građanin koji bi dobio takav račun u slučaju da tuži parnicu bi dobio jer to nije državna tv to je tv neke stranačke organizacije.

 • Ma zamisli!!!
  Nevine ubijati i s njihivog protjerivati i sve to slaviti ” mirnim neproblematicnim razilaskom”.
  Zaboravite za vijeke vjekova da ste u istini, makar se prisilno ” mirno” razisli.
  Pohlepa nema zadnju rijec vec istina i milosrdje.
  Pa je bolje da krenete tim putem radi vas samih, ponajprije.

 • Pročiato sam nagdje danas da nas je manje od 300 tisuća u opvom trenutku. Mislim da nam je rješenje u kompletnom iseljavanju jer som isuviše mali.

 • Mirno? Sad kad je on sebi uzeo što mu paše? Kad mi sebi ucrtamo naše granice, možemo se razići. Po našoj podjeli.

 • Podrinje i posavinu koje ste osvojili progonima i zločinima na onima koji nisu srbi vratite federaciji pa budite samostalna rs

 • Nema sreće,na tuđem graditi temelje,Dodiče!!!Mnoge si ucvilio,nikad ti se neće zaboraviti!!!Vrati oteto jer će biti prokleto.Samo se vas trojica družite i zabavljate,ni vama svi koji su morali otići neće zaboraviti do 9 g, koljena!Priznata cjelovita BiH,od Vatikana pa na dalje,……

  • tako je. na hrvatskom tlu nema srece drugima bahatiti se. oba naroda. i stari tlacitelji i novopeceni tlacitelji i glumci. neka jedu pjesak.

   • Republika Srpska je ociscena od Hrvata, niko nije slijep, da ga se moze glupim praviti.
    A dobrog Boga pogotovo.
    Stvorio oko pa da ne vidi!
    Jedina Istina pa da ne zna!
    Hrvatski narod nije htio ratni sukob u Hrvatskoj, ali Srbi su htijeli.
    Ni u Bosni i Hercegovini Hrvati nisu htjeli uci u ratni sukob ali muslimani su krenuli nadostiklavajuc ga na vec postojeci.
    I opet hrvati izvisili, i tad, i sad, i kraja nemaju pohlepe za hrvatskom pradjedovinom.
    Sramota do neba.
    Zar se misli da ce se moci izmaknuti Bozjem pravednom sudu kad se vjesto izmice ljudskom?!
    Ne!

    • neka oni nama vrate Bosnu i neka se komunjare gube sa vlasti. Mi zelimo ono sto nam pripada. mi necemo tudje kao Srbi i muslimani. i komunisti. dosta je nama tlacenja i svake picke materine od samoga pocetka. tj. od prve drzave hrvatske koju su Srbi unistili. potom su dosli ovi. pa kako smo braca kako smo slaveni. kao da je netko lud.

 • Ti si dobio drzavu iako je stvorena na zlocinu, a Covic i HDZ nisu u stanju osigurat ni tv kanal na hrvatskom jeziku

 • Opet ej nmogo bolje zivjetti s amuslimanima negoe srbima gdje su u veicni. Tko mi ne vjerje nek se presli u rs pa nek vidi kako je tim ljudima tmao.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.