Dodik: Komšić na prevaru vrši funkciju hrvatskog člana Predsjedništva – Jabuka.tv

Dodik: Komšić na prevaru vrši funkciju hrvatskog člana Predsjedništva

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je 1. ožujak 1992. u stvari bio prvi pucanj u BiH, a sve što je uslijedilo bila je posljedica činjenice da se pokušalo s obespravljivanjem jednog od tri ravnopravna naroda u BiH.

Dodik je istaknuo da inzistiranjem na 1. ožujku kao tzv. danu neovisnosti BiH Bošnjaci nastavljaju operaciju koju su započeli 1. ožujka 1992. ubojstvom srpskog svata i spaljivanjem srpske zastave, a to je oduzimanje prava srpskog naroda u BiH i njegovo protjerivanje.

U tom svjetlu vidim i današnju izjavu Željka Komšića kome su papiri memorijalnog centra poslužili da na dnevni red stavi svoju političku agendu kao rezervni bošnjački član Predsjedništva u kojoj Srbe poistovjećuje s nacistima, nameće im kolektivnu krivicu za individualne zločine, traži izmjenu Ustava po pitanju Srebrenice i još nam oduzima pravo da govorimo, istaknuo je Dodik.

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH ocijenio je da je današnji nastup Željka Komšića dokaz da Bošnjaci ni 26 godina od završetka rata nisu izašli iz rata, da nisu odustali od ratnih ciljeva i da nemaju namjeru da vode dijalog s onima koji također polažu pravo na BiH.

Dodik je konstatirao da je Komšićev politički život posljedica upravo tog 1. ožujka, kada su Srbi preglasani i napadnuti.

Komšić je simbol tog 1. ožujka, jer 26 godina od završetka rata on na prevaru vrši funkciju hrvatskog člana Predsjedništva, a da ga nisu birali Hrvati. Mislim da i Hrvati danas na taj 1. ožujak gledaju iz druge perspektive, jer oni danas doživljavaju ono što su prvenstveno Bošnjaci spremili za Srbe 1. ožujka prije 29 godina, naglasio je Dodik.

(www.jabuka.tv)


10 komentara

  • Ne treba ni govoriti. Ovaj Titin usranko, postao muslimanski zamazanko. Lažno se predstavlja kao Hrvat. Obični majmun alkoholizirani.

  • Zato i jeste BiH gdje je. Samo lud bosnjak ne vidi koliku stetu je BiH nanio izbor Komsica bosnjackim glasovima. Lik je blizi ustanovi za lijecenje od alkohola nego ovog na sta su ga silom bosnjaci imenovali. Nitko ga ne dozivljava a on mlati tko pijan po plotu…

    • Komentiraš gluposti, ono na šta vi srbi treba da date odgovor jeste nacistička skupština srpskog naroda u BiH…mani se željke komšića, on je bio sirotan na prvoj liniji, dok je ovaj tvoj ihljup šverco u ratu, a danas je jedan od najbogatijih ljudi u BiH…

  • ajde bolan vas dvojica vratite nam no zemlje malo sto ste oteli. dobiti cete snicle sto su ostale iz posuske svadbene sale.

  • Mi Hrvati smo građani HR i EU, idemi s osobnom kartom u cijelu Europu a za koji mjesec i u Ameriku, a ti Palestinac što se javljaš iz pojasa Gaze možeš iz Sarajstana do Konjica i do Bihaća posjetiti isilovce svoje. Uvijek ćete biti u toru jer ste zaostali i imate primitivne običaje i razmišljanja. Nemojte misliti da EU i svijet misli da je vas moguće nečemu naučiti..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.