Dodik iznenada došao u središnjicu HDZ-a BiH

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik stigao je u sjedište HDZ-a Bosne i Hercegovine u Mostaru na nenajavljeni sastanak s liderom HDZ-a Draganom Čovićem.

Kako javlja novinarka N1, Dodik se nije dugo zadržao u Mostaru gdje je stigao iz sela Borci.

Nakon Mostara Dodik putuje u Trebinje gdje će se susresti sa gradonačelnikom Mirkom Ćurićem.

Inače, u sjedištu HDZ-a i HNS-a održava se okrugli stol za unaprjeđenje poslovnog okruženja s ciljem rasterećenja gospodarstva kroz provođenje mjera fiskalne politike.

Okrugli stol organiziran je u suradnji s predstavnicima Federalnog ministarstva financija, akademskom zajednicom, Sveučilištem u Mostaru, Direkcijom za planiranje BiH, Gospodarskom komorom FBiH, Zavodom za programiranje i razvoj FBiH, Odjelom za financije i Odjelom za gospodarstvo Glavnog vijeća HNS-a.

(www.jabuka.tv)


27 komentara

 • Sastala se braća, da daju podršku jedan drugome, e moj svitu vidite li ko je s kim i šta je šta, pogledajte i ove mafijaše u ćelovinu spratite

  22
  3
 • Dosao sa otvaranja crkve helikopterom iz Konjica da bi utjesio druga Gagu u ovim teskim trenutcima. A Dodo sav religiozan, isto ko ovaj sto promovira knjigu na oltaru. Malo demonstriranja moci, zar to nije jadno da vlastiti narod plase, sta je bilo, cega ih je strah, naroda? Zar nije propala samo jedna od firmi u kojoj se Dragan pitao. Bez Draganova odobrenja nista se nije dogodilo. Federacija je jednom spasila Aluminij, zasto bi ga spasavala uopce kad zna komu i cemu sluzi… radnike mozda i zbrinu bas me zanima kako i u kojem roku, a kako ce zbrinuti ostecen proracun? Sto ne preuzme odgovornost kad se njega vec sve pita, tipicno za hercegovce sve pi**a do pi**e od vlasti pa do naroda, pu na jedno i drugo, a svi vole glumit nesto, posamarat sve

  12
  3
 • nemojte me zajebavat.. tribat će mi ljudi u eletričnom i central osiguranju, a možda u erdalu..
  a u eletričnom pogotovo, ko za pomozi bože gvardijanova brata..

  10
 • Zamislite se da gutate govno da bi se obranili od nekoga ko vam radi o glavi i taj koga branite pljuje po vama ili možda pljuju oni što bi nas još razvlastili uz pomoć međunarodnih hohštaplera koji se drznu i biskupu Puljiću prijetiti. Kako čovjek mora biti stabilan. Obavještajne, kontaobavještajne,svetske službe rade, a narod lud, ne stane na loptu i razmisli zašto je to tako. Jedna mala banana država kao Bih a američka ambasada veća od one u Njemačkoj.

  3
  2
 • Valjda kada se dokaže nekome da je kriminalac onda je kriminalac u pravnoj državi a ne svakome tko nešto ima više od tebe je za tebe kriminalac. To se zove hrvatski jal. Recimo neki sa malo boljom plaćom od prosječne imaju tri stana a Čoviću govore da je lopov, onome tko je barem 20 godina imao pet puta veću plaću od njega. a nema pet puta veću kuću. Malo smiješno zar ne. To je taj naš jal. Ako si jadan svi te žale ako imaš,ne daj Bože malo bolju kuću, on je lopov.

  2
  11
  • Svi sve znamo. Duboko ukorijenjen gospodarski kriminal i politicko nagradivanje. Do Dragana se u zadnje vrijeme ni s vezama nije moglo. A sad poslao familiju u Austriju dok se situacija ne smiri. A to i radi, ponovo obecaje dok se strasti ne smire… i tako vec godinama

   10
   1
 • Čoviću, licemjeru i otpadu jedan. Zatvorio si SOKO, sve je rađeno tvojim amenovanjem. Sad si Aluminij gurno u propast.. Eskalirat ce veliki protesti i sukobi zbog tebe. Ljude koji su radili u Aluminiju guras u ruke privatniku da rade za 700 KM. Sto ih i ceka.

  9
  5
 • Sto se tice radnika njima je dobro bilo i normalno nisu se bunili a sto bi se bunili kad su u prosjeku od 10godina zaradili vise nego mi u privatnim firmama sto radimo tri puta vise u 10g su uzeli vise od nas 100000km to je stan jedan samo mi nije jasno sto gadaju Covica kad im je on to omogucijo.

  10

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.