Dodik glasovao u Beogradu: Ovo je jedino pravo koje koristim u Srbiji

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik glasovao je u nedjelju na lokalnim izborima u Beogradu i poručio da glasovanjem želi doprinijeti da Srbija bude demokratska i stabilna i ostane snažan čimbenik stabilnosti u regiji.

Srbija je zemlja koja je najvažnija za regionalnu stabilnost i razvoj. Želim Srbiju koja je posvećena razvoju i boljitku i koja je zagledana i prema Srbima u okruženju, prije svega u Republici Srpskoj, rekao je Dodik nakon glasovanja na biračkom mjestu 34 na Savskom vencu, javlja Srna.

Dodik je rekao da Republika Srpska smatra Srbiju svojom maticom i dodao da je zainteresiran za njezinu stabilnost i snagu. Predsjednik RS-a istaknuo je da već drugi put koristi pravo glasovanja na izborima u Srbiji.

Ja ne koristim nikakva druga prava, osim mojih demokratskih prava da mogu glasati. Ne koristim prava ni socijalnoga, ni zdravstvenoga, ni mirovinskoga, jer ta prava koristim u Republici Srpskoj. Ako je Srbija dala mogućnost da na ovaj način mogu sudjelovati, ja to koristim i ništa više, rekao je Dodik.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.