Dodijeljena priznanja najboljoj liječnici i najboljem timu obiteljske medicine u HNŽ-u

Dodjela priznanja najboljem liječniku i najboljem timu obiteljske medicine za 2019./2010. godinu u Hercegovačko-neretvanskoj županiji (HNŽ) upriličeno je u srijedu u Mostaru.

Priznanje je dodijeljeno liječnici Melidi Hasanagić i članicama njezinog tima, medicinskim sestrama Šahziji Slipičević i Amri Đulić.

Priznanje je liječnici Hasanagić uručio ravnatelj Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ-a Rade Bošnjak.

Također, Domu zdravlja Stari grad Mostar ravnatelj Bošnjak uručio je novčanu nagradu u iznosu od 2.000 maraka, a nagradu je, u ime direktora Doma zdravlja Stari Grad Mostar, preuzela šefica Službe za obiteljsku i opću medicinu Selma Burić – Vejzović.

Dodijeljenu nagradu Dom zdravlja Stari Grad Mostar moći će utrošiti isključivo u svrhu edukacije tima obiteljske medicine kojemu je dodijeljeno priznanje najboljeg liječnika i najboljeg tima obiteljske medicine.

Bošnjak je tijekom uručenja priznanja istaknuo kako je jačanje primarne zdravstvene zaštite već godinama jedan od strateških ciljeva Zavoda te kako vjeruje da će još dugo tako i ostati.

Specijalistica obiteljske medicine Melida Hasanagić zahvalila je na uručenom priznanju u svoje i u ime svoga tima kazavši kako joj je drago da je Zavod prepoznao važnost primarne zdravstvene zaštite, posebice obiteljske medicine.

Kazala je i to kako je ovo priznanje za nju najveće i najznačajnije priznanje koje je dobila u svom radu jer dolazi od osiguranika, kolega i Zavoda kao partnera s kojim svakodnevno surađuje, priopćeno je iz županijskog Zavoda zdravstvenog osiguranja.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.