Doček Nove godine na Adventu u Mostaru: Ulaz besplatan, a rezervacija stola 100 KM

Božićni tjedan lagano protječe, a pripreme za ispraćaj Stare i doček Nove godine već su u punom jeku. Nakon dugo godina u Mostaru možete uživati u koncertu na otvorenom, a Mostar i sve posjetitelje zabavljaju grupa Neretva i Marko Vlaho s Denirom bendom.

”Tijekom cijelog trajanja Adventa u Mostaru trudimo se promovirati hercegovačke blagodati, tako na našim štandovima možete pronaći proizvode iz cijele Hercegovine, kroz protekle dane zabavljali su nas glazbeni talenti iz Mostara i Hercegovine, a nastupom kulturno-umjetničkih društava potrudili smo se da i tradicija naših krajeva ne padne u zaborav. U duhu promocije lokalnih talenata, odlučili smo se da tako dočekamo i Novu godinu, a naši vrhunski glazbenici obećali su dobru zabavu i nezaboravan provod”, poručili su organizatori Adventa u Mostaru.

”Mali doček”

Također, organizatori najavljuju i doček Nove godine za najmlađe posjetitelje, a mali doček se organizira od 17 do 19 sati, dok je odbrojavanje planirano točno u 18 sati.

”31. prosinca mališane očekuje pravi mali doček Nove godine, gdje će se moći zabaviti uz simpatične numere naših malih mostarskih pjevača, naravno neizostavan je i fantastični show našeg animatora, a zaplesat će i naše plesačice. Vidimo se 31.12. s početkom u 17:00 sati”, poručuju organizatori.

Ulaz na ovaj događaj, kao i do sada je besplatan za sve, a oni koji za doček Nove godine žele, mogu i rezervirati stolove s pićem.

”Rezervacija stola košta 100 KM po stolu, a u cijenu je uključena BOCA VODKE + 4 RED BULLA, ili JOHNNY WALKER + 4 Coca Cole. Ukoliko želite drugi oblik rezervacije, dogovor je moguć. Rezervacije možete izvršiti na brojeve telefona: 063/539-289 ili 063/011-234”, poručili su organizatori.

Nova Godina u Zimskom restoranu

Novu Godinu možete dočekati i u zimskom restoranu Adventa u Mostaru. Rezervacija košta 50 KM po osobi, a u ponudu je uključen aperitiv, meza i večera. Rezervacije možete izvršiti na broj telefona 063/460-725.

(www.jabuka.tv)
1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.