Dobro ga čuvajte: iPhone X je najlomljiviji iPhone ikad!

Najnoviji uređaj iz Applea nije samo najskuplji telefon koji je kompanija proizvela – on je također i neopisivo lomljiv.

Prema izvješću SquareTradea, kompanije specijalizirane za produljena jamstva – iPhone X je pravi magnet za oštećenja.

Ovaj uređaj prema njima spada pod kategoriju “visokog rizika”, zaradivši nelaskavu ocjenu 90/100 – gore od Samsung Galaxy S8 (77/100) – uređaja koji je do nedavno imao titulu najveće mimoze među smartfonima.

SquareTrade je ovaj izvještaj popratio s videom u kojem iPhone X suočava sa svakodnevnim i nesvakodnevnim nezgodama poput bočnog pada s nešto više od jednog metra, pada “ravno na lice”, kotrljanja niz stepenice i tako dalje.

Kao što vidite, padovi su ovaj telefon pretvorili u skoro beskorisnu krhotinu. SquareTrade je također ocjenio “popravljivost” iPhonea X, naglasivši da je popravak (tko bi rekao?) prilično skup.

Kao zaključak testa SquareTrade je naglasio da novi iPhone nosi titulu “najlomljivijeg i najskupljeg iPhonea ikad napravljenog”.

Još jednom vrijedi naglasiti da SquareTrade zarađuje tako da prodaje produljene garancije za smartfone, laptope i druge gadgete, što znači da im je u interesu naglasiti koliko je iPhone X lomljiv. Što god se krilo iza oštre ocjene, u jedno smo apsolutno sigurni – kupnja košuljice za iPhone X je jako pametan potez, prenosi Tportal.hr.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.