Dobre vijesti za fanove Harryja Pottera: Konačno možete pohađati Hogwarts

Lubitelji popularnog fantastičnog svijeta spisateljice J.K. Rowling iduće će godine iskusiti virtualne učeničke dane u školi za čarobnjake Hogwarts.

Ljubitelji avantura Harryja Pottera dobili su još jednu dobru vijest – iduće godine dobit će, pored igre u proširenoj stvarnosti, još jednu priliku posjetiti čarobni svijet J.K. Rowling. Naime, Warner Bros. Interactive Entertainmentov Portkey Games radi na igri smještenoj u popularnoj školi za čarobnjake Hogwartsu.

Portkey Games je razvojni tim specijalno izabran za proizvodnju interaktivnih sadržaja temeljenih na franšizi Harry Potter. O igri ne znamo puno više od imena i premise: zvat će se Harry Potter: Hogwarts Mystery i bit će smještena u, pogodili ste, Hogwartsu. Također je poznato da će se raditi o mobilnom naslovu, sudeći po najavljenim platformama (iOS i Android).

Raj za fanove

Evo što autori imaju reći o svemu tome:

“Nova igra omogućit će obožavateljima Harry Pottera da prožive san postajanja učenikom u Hogwartsu stvaranjem vlastitog lika, koji će se tamo školovati i sustavno napredovati. Tijekom obrazovanja igrači će sudjelovati u brojnim satovima čarolija i aktivnostima koje su zavoljeli – poput obrane od mračnih sila, izrade napitaka i Kluba za dvoboje. U igri će također moći upoznati najpoznatije profesore svijeta Harryja Pottera.”

Kako će školovanje u Hogwartsu izgledati i hoće li biti zabavno, saznat ćemo iduće kodina kada igra i izađe. Jedini problem je što trenutno ne znamo točan datum izlaska, niti o kakvoj je vrsti igre riječ, piše Tportal.hr.

Pretpostavljamo da ništa iz svijeta Harryja Pottera ne može stići bez barem male doze tajnovitosti.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.