Doboj: Učenice se potukle, vršnjaci ih promatrali i poticali na jače udarce

Između zgrada u centru Doboja, danas su se potukle dvije učenice srednjih škola, a čitav incident je promatrao veliki broj njihovih vršnjaka, što se može jasno vidjeti na snimku koji je objavio portal opcija.net.

Kako doznaje ovaj portal, riječ je o dogovorenom obračunu. U žestoki fizički sukob dvije djevojke nitko se nije pokušao umiješati, a dobacivanjem su ih poticali na još žešće udarce, prenose očevici.

Nakon više minuta borbe, prišlo im je nekoliko djevojaka, pri čemu je jedna iskoristila priliku da brutalno udari nogom u glavu mladu osobu na zemlji.

Tijekom tučnjave koja je trajala relativno dugo na mjestu događaja nisu se pojavili policijski službenici, ali se ipak tek pri kraju snimka, iz reakcija “publike” može zaključiti da stiže policija i da je vrijeme za kolektivni bijeg.

(www.jabuka.tv) 7 komentara

  • dvi blesave budale jos budalasti roditelji i nji i ovi sta ih snimaju i poticu ogledni primjer su krvolocnog svita u kojem zivimo

  • Pa to je u Bosni skoro pa normalno! Žensko da žensku potegne šamarčinu u sred grada, ništa neobično! Eto jedino spoznaja u kakvom društvu živimo! Ali ja sam osobno uvjeren da će Istanbulska konvencija sve ovo riješit. I onda neće bit ružnih scena kao što su ove. Istanbulska konvencija, istanbulska nevjesta,

  • Da ja vidim seljačine kako se mlate, ne bi ih pokušao rastavit. Snimio bih ih i smijao im se kao što im se i treba smijati.

  • Kad sam ja išao u O.Š. Ivana Mažuranića Posušje, ovo je bio gotovo svakodnevan event u školskom dvorištu, dvorištu vječnog smeća. Ponekad bi se dečki obračunavali i u školskom WC-u, WC-u vječne pišake i nikad zaboravljenog smrada.

  • sve ludo i manito , pa zar iz te mase koja gleda nema ama baš nijedno pametno da ne reagira , ovo je ludilo , nemam riječi…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.