Dobar spoj: Moderan interijer s bijelim klasičnim stupovima – Jabuka.tv

Dobar spoj: Moderan interijer s bijelim klasičnim stupovima

I ako ne volite moderne interijere i sve što ide s tim – minimalizam, sivu i bijelu boju, metal i lakirane ili betonske površine, morate priznati da su neki interijeri doista zanimljivi.

Jedan takav je i ovaj stan u središtu Bostona koji mami svojom raskoši, dizajnerskim komadima namještaja i modernim materijalima. Ono što još plijeni pažnju su moderne umjetničke slike i vješto kombiniranje različitih materijala i detalja koji razbijaju monotoniju i hladnoću, piše Living.

Ona se lako može dogoditi kod modernih interijera kojim dominiraju sivi, crni i bijeli tonovi. Najveća atrakcija ovoga luksuznoga stana od 180 četvornih metara su svakako bijeli klasični stupovi koji su tu kao kontrapunkt modernom izričaju koji dominira prostorom.

Ugradnja stupova bila je moguća s obzirom na visinu stropova – takav građevinski pothvat ne bi bio moguć u stanovima klasične visine. Izgledali bi pomalo nezgrapno i zarobljavali bi prostor.

Drveni seljački pod i garnitura za blagovanje u tamno smeđoj boji pokazali su se kao savršen odabir za stan jer daje toplinu prostoru i bezvremenski štih, kao i stupovi, uostalom. Kako sve ne bi bilo odviše tamno, boja zidova je uglavnom bijela uz nekoliko površina od betona.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.