Do kraja Premijer lige BiH ipak s gostujućim navijačima

Odbor za natjecanje, Odbor za stadione i sigurnost i Sektor za natjecanje i upravljanje događajima pri NS-u BiH danas su, u sklopu redovnih aktivnosti, održali sastanak u hotelu “Park” u Vogošći.

Zajednički zaključak sa ovog sastanka je da se Izvršnom odboru uputi preporuka da se utakmice preostalih pet kola Premijer lige BiH i utakmice finala Kupa BiH u natjecateljskoj sezoni 2014/2015. igraju uz puno prisustvo publike, uključujući i gostujuće navijače.

Oba odbora će pratiti utakmice iz kola u kolo, te će svaki iz svog domena analizirati ih i donositi odgovarajuće odluke ili preporuke prema IO-u.

Svi klubovi će posebnim dopisom biti dodatno upozoreni na odgovornost za ponašanje svojih navijača i obavezu suradnje sa njima. Isto tako će se skrenuti pažnja na odgovorno ponašanje rukovodstva timova i uprava klubova kako u pripremi utakmica tako i na samim utakmicama uključujući prije svega teren i VIP lože.

Uprave klubova i njihovi predstavnici trebaju se suzdržati od neodgovornih izjava i da njihovo ponašanje bude u skladu sa Kodeksom ponašanja NS-a BiH.

Sve izrečeno ima za cilj da se zaštiti regularnost natjecanja Premijer lige BiH i da se poštuje sportski fair play, priopćeno je iz Saveza.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.