Djevojka s ljetovanja poslala roditeljima selfie, tata primijetio nešto čudno

Sezona je ljetovanja i godišnjih odmora, a mnogi će svoje doživljaje i ove godine snimiti i podijeliti s prijateljima i obitelji.

No da moderna tehnologija može dovesti i do problema i neugodnih situacija, pokazalo se na primjeru mladog para koji je ljetovao u Turskoj.

Medicinska radnica koja je zaposlena u bolnici, 22- godišnja Kelsey, poslala je svojim roditeljima fotografiju s ljetovanja u Turskoj sa svojim dečkom Elliotom, no nije uočila što se sve vidi na fotografiji. Naime, nakon što je poslala fotografiju iz hotelske sobe svojim roditeljima, mama joj je napisala:

“Lijepa bočica Durexa …”

Riječ je o lubrikantu s okusom jagode koji je par imao u sobi.

Neugodna situacija poput ove uvijek ostavlja neželjene uspomene, a u pokušaju da se izvuče, Kelsey je napisala majci kako je riječ o kremi za koljeno kojom se koristi njen dečko. Ipak, čini se da roditelji prate trendove i proizvode koji se mogu naći na tržištu pa je majka odgovorila:

“Tata je zumirao fotografiju”, uz nekoliko smajlića.

Kelsey je otkrila za UNILAD kako je njen dečko ostao jako posramljen, dok se ona svemu tome smijala – kao i njena majka koja joj je na WhatsAppu odgovarala uz smajliće.

Djevojka je prepisku sa svojim roditeljima podijelila na Twitteru, a mnogima je to bilo smiješno te je post uskoro postao viralni hit. Roditelji je zadirkuju zbog ove situacije, a njen dečko je ogorčen predbacujući joj što nije primijetila bočicu koju su trebali maknuti prije fotografiranja, prenosi Vecernji.hr.

No, nije ju primijetio ni on. I zbog toga se našao posramljen, dok je ostalima sve to bilo smiješno.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.