Djevojka iz New Yorka se udala u Hercegovinu nakon dva mjeseca veze

Ljubav ne poznaje granice, pokazala je priča Hercegovca Nene Topalovića, dvade­setdevetogodišnjeg mladića iz Ljubinja, koji se u Trebinju vjenčao s devetnaestogodišnjom Amerikankom Tasanee Sappleton, rođenom u New Yorku.

Neno je kao radnik na kruzeru upoznao svoju izabranicu na Bahamima, gdje je njegov kruzer često pristajao i gdje su se on i njegove kolege svakih dva dana morali testirati na koronu, a upravo je Tasanee kao medicinska sestra vršila ta testiranja, pišu Nezavisne.com.

Ljubav između Hercegovca i Amerikanke buknula je na prvi pogled, pa su se viđali često.

U ta dva mjeseca viđali smo se često i jedva čekali ponovni susret, tako da smo nakon dva mjeseca odlučili da ljubav okrunimo brakom, a ja sam joj predložio da vjenčanje bude u mojoj Hercegovini, odnosno u Trebinju, čije su ljepote oduševile i moju Tassanee, kaže mladoženja.

U Ljubinje su, kako kaže, stigli još prije dvadesetak dana, gdje se mlada Amerikanka, iako iz višemilijunskog grada, oduševila i ovim gradićem i Neninom obitelji, ali i hercegovačkim običajima.

Moja obitelj ju je izuzetno lijepo prihvatila, ali i cijeli moj grad, što je kod nje izazvalo osobito oduševljenje, pa sam joj ja objašnjavao i tko je tko u našoj obitelji, gdje se što nalazi u našem gradiću, a posebno sam joj pričao o našim običajima, svatovima – priča dalje Neno.

Tako se Tassane, po hercegovačkim običajima, prvo krstila u pravoslavnoj crkvi, a onda je uslijedilo i crkveno vjenčanje, čija ceremonija je ta­kođer oduševila mladu.

Mladenci su nakon građanskog vjenčanja u Trebinju otputovali u Ljubinje, a zatim odlaze na bračno putovanje u Budimpeštu.

Mladenci su odlučili živjeti u Americi.

(www.jabuka.tv)12 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.