Djede, ovo je za tebe: Šaulićev unuk zabio i posvetio mu gol…

Moj unuk, moj ponos… Luka, djed ti želi svaku sreću u kraljevskom belgijskom klubu Anderlecht, sretan sam što ćeš biti tamo gdje znaju cijeniti tvoj rad i talent, poručio je Šaban unuku po transferu u Belgiju.

Šaban Šaulić se razumije u nogomet, igrao je dok nije počeo pjevačku karijeru i često komentiramo utakmice, otkrio je njegov zet i trener Partizana Zoran Mirković, koji nije vodio posljednje treninge crno-bijelih. Sa suprugom Sanelom i njezinim bratom Mihajlom otišao je u Njemačku po tijelo pokojnog kralja narodne glazbe.

Šaulić je kao dječak mogao birati – sportski ili glazbeni put. Na koncu je odabrao glazbeni koji ga je u mnogo prilika spajao sa sportskim. I dok je zbog velikog broja obaveza svoju sportsku stranu više manifestirao kroz razna događanja i zabave na kojima je pjevao, često se nalazio u nogometnim krugovima, piše Večernji List.

Bio je veliki nogometni zaljubljenik čiju je sportsku ambiciju iz mlađih dana naslijedio njegov unuk Luka Adžić (20), koji je ponikao u redovima Crvene zvezde za koju je odigrao 39 utakmica i zabio devet golova.

Otkrili su ga skauti belgijskog velikana Anderlechta i doveli za 800 tisuća eura.

Moj unuk, moj ponos… Luka, djed ti želi svaku sreću u kraljevskom belgijskom klubu Anderlecht, sretan sam što ćeš konačno biti tamo gdje znaju cijeniti tvoj rad i talent, napisao je njegov djed nakon što je mladi Adžić ostvario transfer karijere.

Luki je jako teško pala vijest o gubitku voljenog djeda, ali igrao je, jer bi njegov djed to sigurno htio. Zabio je gol za mladu momčad Anderlechta u 3-2 pobjedi u Antwerpenu. Naravno, gol je posvetio svom djedu.

Šaban Šaulić preminuo je u nedjelju u njemačkoj bolnici nakon teške prometne nesreće na autocesti kod Bielefelda.

(www.jabuka.tv)

11 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.