Dječji vrtić Ljubuški proslavio 48. rođendan

U Dječjem vrtiću Ljubuški srijeda je protekla u slavljeničkom ozračju.

Odgajatelji i djeca priredili su zanimljivu predstavu, izložbu dječjih radova i prigodan domjenak, te su na taj način obilježili 48. rođendan vrtića.

Za najmlađe je ovo bio poseban doživljaj, stoga veselja i pjesme nije nedostajalo, kao ni rođendanske torte koju je vrtićanima darovao gradonačelnik Vedran Markotić.

Kad želiš poželjeti sretan rođendan nekom tko ti je drag, želiš da to bude na drukčiji način i nekim posebnim riječima, obično se zamisliš i ostaneš bez inspiracije, ali kad se radi o Ljubuškom i našem vrtiću, onda se riječi same pišu.

Naša djeca i odgajateljice su kroz prigodnu svečanost proslave rođendana otkrile koga sve voli najviše na svijetu, objasnili zašto vole svoj grad i otpjevavali pjesme u čast našemu gradu i tako na svoj način čestitali rođendan, stoji u objavi Dječjeg vrtića Ljubuški.

Foto: Dječji vrtić Ljubuški

Program je nastavljen na igralištu gdje je pripremljen prigodni domjenak.

Iz Dječjeg vrtića zahvalili su djeci, roditeljima, bakama i djedovima, a posebno odgajateljicama koje su osmislile program i marljivo radile s djecom, što je rezultiralo ovakvom proslavom u čast rođendana ljubuškog vrtića.

Iskoristili su priliku zahvaliti i osnivaču Gradu Ljubuškom i gradonačelniku Markotiću jer, kako navode, osluškuje potrebe i ideje Dječjeg vrtića Ljubuški, i financijski ih podupire.

Dječji vrtić Ljubuški osnovan je 1976. godine u sklopu Centra za socijalni rad, a bio je za te prilike suvremeno opremljen i potpuno je zadovoljavao nesmetano odvijanje predškolskog odgoja.

Prva odgajateljica bila je Anka Zelić, a s njom je u poslijepodnevnoj smjeni brigu o djeci vodila medicinska sestra Iva Šunjić. Sljedeće godine osnovana je druga skupina koju su vodile odgajateljice Zdravka Tomić i Mediha Konjhodžić.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.