Dječja predstava ”Oholica” u Mepas Mallu

U svijetu stalnih obaveza i žurbe često zaboravimo na čari mašte koja nas od malena uči životnim vrijednostima. Ako se želite prisjetiti kako čarobni likovi pripovijedaju o važnosti njegovanja vrlina posjetite u četvrtak 26. veljače u 19:00 sati 3. kat Mepas Malla i uživajte u izvedbi predstave ”Oholica” lutkarskog kazališta iz Mostara.

Klasičnu bajku braće Grimm „Kraljevna i žabac“ Zdenka Mišura je preradila i prilagodila vremenu u kojem mi živimo. Novi naziv ove bajke „Oholica“ nije slučajnost, jer njom se želi ukazati na oholost kao izrazito ružnu ljudsku manu. Oholost za sobom donosi i druge ljudske mane kao što su sebičnost, samoljublje i nepoštivanje date riječi. Bajke nisu samo zabavne priče nego i edukativne i moralne pouke o ljepoti zbog koje su brojnim autorima trajni izvor nadahnuća i tumačenja ljudskih mana i vrlina.

Prošetajte s vašom dječicom do Mepas Malla, uplovite u čarobni svijet bajki i uživajte u vrhunskoj izvedbi glumaca. Svaki mali posjetitelj će dobiti sitni znak pažnje, navode iz Mepas Malla

(www.jabuka.tv)