Dječak Konstantin Stijepić preminuo uslijed smrzavanja

Dječak Konstantin Stjepić, čije je tijelo pronađeno u nedjelju dva kilometra od obiteljske kuće u selu Labucka kod Lopara, preminuo je uslijed pothlađivanja ili smrzavanja, pokazali su rezultati obdukcije.

“Prema naredbi tužioca Okružnog tužiteljstva Bijeljina jučer je izvršena obdukcija tijela desetogodišnjeg dječaka Konstantina Stijepića iz sela Labucka koje je pronađeno 12. ožujka na lokalitetu Potok. Obdukcijom je utvrđeno da je smrt dječaka nastupila prije tri-četiri dana uslijed pothlađivanja”, navodi se u priopćenju Okružnog tužilaštva Bijeljina.

Podsjećamo, za Konstantinom je organizirana masovna potraga u kojoj je sudjelovalo više od 200 ljudi, a uz mještane i policiju RS-a, angažirani su bili i pripadnici FUP-a, Oružanih snaga BiH, te gorske službe spašavanja, kao i psi tragači, prenosi Bljesak.info.

Tijelo dječaka u šipražju je pronašao njegov tetak, a mjesto na kojem je tijelo nađeno, spašavatelji su pretražili i ranije u nekoliko navrata. Ipak, bilo je potrebno prići veoma blizu kako bi se ono i uočilo.

Konstantin je bolovao od autizma, a roditelji imaju još jednu kćerku koja je od nesretnog dječaka starija dvije godine.

(www.jabuka.tv | Foto: N1)
4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.