Dječak iz BiH živi od mizernog doplatka i cijepa drva za dnevnicu

Ibrahim Mahalbašić ima 13 godina i živi u Margetićima kod Novog Travnika.

Ovaj dječak ostao je bez oca još prije osam godina, a kako navodi jedino primanje koje ima je dječji doplatak od 31 KM.

Odem cijepam drva. Neki dan sam za pola metra dobio ‘cenera’, navodi Ibrahim.

Kako navodi htio bi se baviti zemljom, a najveća želja mu je imati vlastiti traktor.

(www.jabuka.tv)

16 komentara

  • Kad u ovakvoj državi živiš u kojoj su radnici i umirovljenici na ivici egzistencije a šta tek reći za nezaposlene i socijalne slučajeve kao ovaj dječak sa obitelji. Osnovno obrazovanje je kao obavezno a djete cijepa drva da se prehrani koliko toliko?
    Sramota do neba.

  • Jebe.ti državu i političare. Sramota je koliko ovakvih obitelji ima, a država, ako se tako može uopće nazvati, ni k….m da mrdne. Samo političari use, nase i podase…

  • U ovoj državi se ulaže u turnire, dvorane , igrališta, Kud-ove, klubove, putove za skijališta, uglavnom za stranputice a di je čovik….

  • Kod nas bi imao skrb i mirovinu očevu i dobro ili bi mu netko bio u Deutschland ,Hrvatskoj itd.Zato u nas ima a ovakve sirotinje malo.Mi smo izgubili dušu,naplatili rat ,naplatili svima i sve i opet sta i kako dalje..

  • Bitno je samo da naši VOŽDOVI( MILENCE,DRAGANČE I BAKIRČE) I njihovo sedmo pokoljenje imaju po jedno pedesetak firmica od koji obi jadni jedva sastavljaju kraj sa krajem. SRETAN vam BOŽIĆ I NOVA GODINA DRAGI NAŠE velike vođe,

  • Koliko je ova Evropa perverzna. Imamo bezbroj udruga koje pomažu ilegalnim migrantima da se naseljavaju u Evropu, dok naša djeca nemaju ni minimalnu zaštitu. Sramota.

  • U nas Hrvata nema ovakvih slučajeva. Nešto često ovo vidimo kod muslimana. Kod nas pomognu fratri, gospodarstvenici, narod, mkome je god trebalo obično za neko skupo liječenje. Svi Hrvati koji rade odvajaju za Udrugu fra Mladen Hrkać pa se često u Zagrebu nađu i Muslimani u potrebi i nitko od nas nema ništa protiv.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.