Djeca donijela bombe u kuću: Od eksplozije poginuli majka i sin

Bijelo Brdo

Kod Osijeka su u eksploziji bombe smrtno stradali Zarifa H. i njen 7-godišnji sin Samir.

“Oko 11:37 dobili smo dojavu o eksploziji u kući u Bijelom Brdu u Ulici Kralja Zvonimira. U kući smo zatekli dvije smrtno stradale osobe. Radi se o ženskoj osobi koja je ’78. godište i o muškom djetetu”, kazao je za Index glasnogovornik Dario Premec.

Poginula 37-godišnjakinja je bila trudna, neslužbeno se doznaje. Od eksplozije je ranjeno još troje njene djece, 9-godišnji Valentino, 8-godišnja Indira i 3-godišnjak.

Djeca su pronašla tri ručne bombe na nogometnom igralištu koje se nalazi 300-tinjak metara od njihove kuće, doznaje Glas Slavonije. Ne znajući o kakvoj se opasnosti radi djeca su bombe odnijela kući i igrala se s njima.

Prema dostupnim informacijama malenoj Indiri ozlijeđene su noge, dok za dječake za sada nije poznato koliko teško su ozlijeđeni. Svi troje su prevezeni u Klinički bolnički centar Osijek.

Šogor od poginule rekao je da je sramota da idioti ostavljaju bombe na igralištu gdje se igraju djeca. “Više ništa mi ne može vratiti šogoricu i nećaka, a nadam se samo da će drugi ozlijeđeni nećaci biti dobro”, kazao je Bajram i dodao da je još jučer njegov brat s djecom čuvao ovce na istom tom igralištu gdje su bombe djeca pronašla.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.