Divlja vožnja: Duvnjak “letio” selom 200 km/h

Vozač iz Tomislavgrada pohvalio se na svom Instagram profilu kako na dionici ceste (Mjesna zajednica Kovači), gdje je znakom postavljeno ograničenje brzine do 60 km/h, vozi preko 200 km/h.

Ubrzo su reagirali iz MZ Kovači/Ponor/Tubolja.

Evo dragi mještani, i svi vi koji pratite našu stranicu, pogledajte kako pojedinci, često, voze kroz naše naseljeno mjesto. Ovo je snimljeno večeras. Ali, koliki IQ moraš imati da ovako voziš i sve to i objaviš na svom profilu.

Dečko moj bravo. Još ćeš jednom biti prijavljen, ovog puta si sam sebe nadmašio.

Uskoro, kako smo i najavili na sastanku MZ, ide potpisivanje peticije i zahtjeva da se nešto riješi po pitanju brzine u MZ Kovači. Stanje je postalo (zbog ovakvih i njemu sličnih) nepodnošljivo.

A ovom stvorenju želimo samo da, ne daj Bože, nekoga jednog dana ne ubije, naveli su.

Evo dragi mještani, i svi vi koji pratite našu stranicu, pogledajte kako pojedinci, često, voze kroz naše naseljeno mjesto. Ovo je snimljeno večeras. Ali, koliki IQ moraš imati da ovako voziš i sve to i objaviš na svom profilu. Dečko moj bravo 👏👏👏. Još ćeš jednom biti prijavljen, ovog puta si sam sebe nadmašio. Uskoro, kako smo i najavili na sastanku MZ, ide potpisivanje peticije i zahtjeva da se nešto riješi po pitanju brzine u MZ Kovači. Stanje je postalo (zbog ovakvih i njemu sličnih) nepodnošljivo. A ovom stvorenju želimo samo da, ne daj Bože, nekoga jednog dana ne ubije.

Posted by MZ Kovači/Ponor/Tubolja on Tuesday, 15 September 2020

(www.jabuka.tv)

7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.