DiscoBella – Painic at The Disco u Pužu

“Panic at The Disco”- novi je slogan muzičkog projekta DiscoBella koji svoju priču nakon Mostara  nastavlja 26. 12.2016. u Širokom Brijegu ( Bar Puž).

Za kvalitetnu elektrnosku atmosferu pobrinut će se Igor HDP aka Trash Diskos koji će svojim cjelonoćnim setom publiku vratiti izvornim kao i modernijim disco i funk ritmovima koji donose osmjeh na lice i donose opuštenost na plesne podije.

Prvi događaj muzičkog koncepta DiscoBella održan je u Mostaru, te je okupio brojne štovatelje kvalitetnog elektronskog zvuka .

“Koncept DiscoBella ima puno potencijala i moze da preraste u ozbiljnu organizaciju koja će postaviti standarde u ovoj vrsti plesne muzike. Pravi i veoma profesionalni ljudi stoje iza ovog koncepta, tako da verujem da će postajati sve popularniji”, kaže producent i Dj Miloš Đorđević-Tonbe,koji je gostovao na prvom DiscoBella partiju.

Nakon Hercegovine, DiscoBella će  doputovati i u Sarajevo 14.01.2017. godine te će se održati u The Loft Clubu. Sve informacije o događajima pratite na zvaničnoj DiscoBella stranici.
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.