Direktorica Degordiana održala predavanje mostarskim studentima – Jabuka.tv

Direktorica Degordiana održala predavanje mostarskim studentima

Suosnivačica i voditeljica agencije Degordian za Bosnu i Hercegovinu, Ivona Jurilj, održala je u subotu predavanje studentima Odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Jurilj je studentima na primjerima bh. korporacija pojasnila značaj komunikacije modernim kanalima koji ima za cilj izgradnju i jačanje korporativnog identiteta brojnih organizacija, priopćeno je iz Udruge studenata odnosa s javnošću PRUMO.

Budući da su kanali digitalnog marketinga danas naši osobni odnosi s javnošću, bilo mi je zadovoljstvo iz praktičnih primjera pokazati studentima PR-a kako to radimo mi u Degordianu, kazala je stručnjakinja s više od deset godina iskustva u toj branši.

Dodaje kako je digitalni marketing za nju opća kultura, tako da su ovakva gostujuća predavanja, navodi, više od zadovoljstva jer studentima može prenijeti dio svog stečenog znanja.

Pročelnik studija prof. dr. Nino Ćorić istaknuo je kako se i ovim predavanjem realizira misija studija kojom se u nastavni proces involviraju stručnjaci iz prakse.

Tko je pozvaniji govoriti o community managementu, ako ne kolegica Jurilj iz Degordiana, agencije koja je prije nekoliko dana nagrađena za najbolju digitalnu kampanju u Bosni i Hercegovini. Posebno sam zadovoljan što će naša suradnja rezultirati sporazumom koji će studentima omogućiti obavljanje prakse u ovoj agenciji, rekao je profesor Ćorić.

Suorganizator predavanja je studentska udruga PRUMO. Predsjednik udruge, Marko Mlikota, rekao je kako su zahvalni gostujućim stručnjacima koji svoje vještine nesebično dijele sa studentima.

Događaji i skupovi poput ovog danas redovito se organiziraju kako bi stručnjaci iz različitih gospodarskih grana iz prve ruke studentima prenijeli svoja iskustva i spoznaje, što nam može biti od značaja za daljnje profesionalno djelovanje, rekao je Mlikota.

Agilnost i ustrajnost vodstva studija za afirmiranjem struke ove relativno mlade profesije, tvrdi predsjednik udruge, iskazuje se, između ostalog, i brojnim potpisanim ugovorima za obavljanje studentske prakse u organizacijama i institucijama širom Bosne i Hercegovine.

Dodjelom nagrada završen No Limit Sarajevo Advertising festival

(www.jabuka.tv)


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.