Dino Špehar na posudbu u Široki Brijeg?

Kako doznajemo od hrvatskih medija, Dinamo šalje nadarenog 17-godišnjaka na posudbu u drugi klub. Naime, riječ je o Dini Špeharu, igraču koji se za razliku od vršnjaka Matea Kovačića nije uspio nametnuti u prvu momčad zagrebačkog Dinama.

Iz neslužbenih izvora doznajemo da postoji mogućnost da ovaj talentirani mladić zaigra u dresu Širokog Brijega. Trener Širokog Brijega, Branko Karačić, već je u par navrata izrazio svoje nezadovoljstvo s realizacijom svojih napadača, pa se ova opcija još više čini kao “pun pogadak” za momčad Širokog Brijega.

Da napomenemo, GNK Dinamo i NK Široki Brijeg potpisali su 30.06.2011. u Širokom Brijegu poslovni ugovor, ujedno i veliki povijesni sporazum. Dva kluba tako su dogovorili dugoročnu suradnju koja je dobila i službeni pečat. Desetogodišnji ugovor koji su potpisali izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić i predsjednik Upravnog odbora NK Široki Brijeg Zlatan Mijo Jelić obvezuje Dinamo na doniranje značajnih financijskih sredstava na godišnjoj razini za poboljšanje uvjeta rada Nogometne škole Široki Brijeg. Prvenstveni cilj sporazuma je suradnja nogometnih škola i razvoj talenatiranih igrača.

(HercegSport.info)

7 komentara

  • Nedaj Bože, pa momka se guralo u prvi plan u Osijeku, a ima od njega boljih kolko oćete.. Kad su ga doveli u Dinamo vidjeli su da je prosijek igrač.. Ako dođe u Široki samo će morat igrat!

  • Branko Karacic trenirao ga je u Osjeku i neka on odluci dali je mladic dovoljno dobar za ciljeve Širokog.Kad smo se vec dotakli igraca koji bi iz Dinama presli u Široki onda je po meni to Mathias Chago.Igra poziciju zadnjeg veznog i ogromno iskustvo,u Dinamu na njega ne racunaju i Široki bi ga trebao dovesti.U izlogu osim Chage koji mogu potrazit novi klub su:Jakub Syvester(napadac) i Tomislav Barbaric(stoper).

  • Mislim da bi ovo bilo dobro da se ostvari i za Široki i za mladog Špehara.Sjetite se samo koliko je pun pogodak bio Ivan Lendrić u Zrinskom-najbolji strijelac BiH…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.