Dinamo osmi put stigao na pripreme u Međugorje

Momčad zagrebačkog Dinama predvođena predsjednikom Barišićem i trenerom Zoranom Mamićem večeras je oko 18:30 sati osmi put stigla u Međugorje na svoje tradicionalne hercegovačke pripreme. Deseci navijača i ljubitelja ‘Modrih’ više od sat vremena čekali su ispred hotela Villa Regina gdje će sljedećih pet dana biti smješteni igrači i stručni stožer višestrukog prvaka Hrvatske. 

Vatromet i pjesma desetaka navijača dočekali su ‘Modre’, a u restoranu Ville Regine organiziran je i svečani prijemni domjenak gdje su se uz pjesmu i hercegovačke delicije s domaćinima i navijačima družili igrači i stručni stožer.

Domaćin i suvlasnik hotela Villa Regina, Jure Vasilj, uputio je dobrodošlicu Dinamu te im zaželio uspjeh na njihovom sportskom putu uz želju za ponovni susret i sljedeće godine na istome mjestu.

Ako želite vidjeti što je Dinamo, dođite u Hercegovinu!”, rekao je u svom obraćanju predsjednik GNK Dinamo, Mirko Barišić, koji se zahvalio domaćinima i navijačima na ugodnom prijemu.

Dinamo će jedinu utakmicu u hercegovačkim pripremama odigrati u utorak na stadionu Pecara gdje će u humanitarne svrhe odigrati međunarodnu prijateljsku utakmicu protiv Širokog Brijega, a sav prihod od ulaznica ići će za Humanitarnu udrugu fra Mladen Hrkać.

dinamo_medjugorje_1

Više od sat vremena deseci navijača Dinama čekali su igrače ispred Ville Regine

dinamo_medjugorje_2

dinamo_medjugorje_3

dinamo_medjugorje_4

Mnoštvo navijača pjesmom je dočekalo svoje miljenike

dinamo_medjugorje_5

Josip Šimunić i Jure Vasilj (suvlasnik hotela Villa Regina)

dinamo_medjugorje_6

dinamo_medjugorje_7

dinamo_medjugorje_8

Veličanstven vatromet za doček ‘Modrih’

dinamo_medjugorje_9

dinamo_medjugorje_10

dinamo_medjugorje_11

dinamo_medjugorje_12

dinamo_medjugorje_13

predsjednik GNK Dinamo, Mirko Barišić

dinamo_medjugorje_14

Štand Humanitarne udruge fra Mladen Hrkać. U utorak će na Pecari Široki Brijeg i Dinamo odigrati međunarodnu prijateljsku utakmicu, a prihod od ulaznice ići će za potrebe ove udruge

dinamo_medjugorje_15

trener Zoran Mamić

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.