Dinamo objavio kako bi trebao izgledati novi stadion od 60 milijuna eura

U trenucima kada naši igrači pišu nova vječna poglavlja slavnog Dinama, po prvi put predstavljamo ideju i viziju kako mislimo da bi trebao izgledati naš dom, priopćeno je iz GNK Dinamo Zagreb.

Na temelju materijala napravljenih od strane kluba, a usklađenih sa standardima UEFA-e, vizualni izgled stadiona u Maksimiru napravio je poznati zagrebački arhitekt g. Otto Barić, sa svojim partnerima iz specijalizirane tvrtke Polymachine koji su ideju i viziju pretočili u ove fotografije.

Novi Dinamov stadion uključuje:

– 34 000 natkrivenih mjesta
– 3000 VVIP mjesta
– vrhunski hospitality
– medijski centar
– osiguran smještaj za gledatelje s invaliditetom i još mnogo toga.

Dinamov dom kakav Dinamo zaslužuje investicija je vrijedna oko 60 milijuna eura, a realizirati se može u roku 3 godine. Želimo sudjelovati u izgradnji novog stadiona zajedno sa strateškim partnerom u projektu – Gradom Zagrebom.

Pozivamo sve navijačice i navijače Dinama da podrže našu težnju za pokretanjem aktivnosti koja će kroz arhitektonski natječaj, odabir idejnog rješenja i izradu projekta, omogućavanje prihvatljivog modela financiranja i naposljetku izgradnju modernog Dinamova doma, zasigurno podići klub na višu razinu i učiniti ga još boljim, na ponos hrvatskog nogometa!

Zagreb, Dinamo i svi njegovi navijači to su zaslužili…, poručili su iz Dinama.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

  • Kako sam razumio 34 000,plus 3000 VIP ,je 37 000, ajde ok ništa manje za ovu lovu je super ,neka se pokrene ,ali ništa manji kapacitet 35 000,40.000,za glavni grad nogometne i športske velesile može i 50 000 ,jer to mi kao narod zaslužujemo

  • Moraju svi udbaši mrzit Dinamo zato sto je Dinamo oduvjek bio trn u oku svim komunjarama i udbasima zato sto je Dinamo simbol Hrvatstva.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.