Dileri uhićeni tijekom konzumacije droga

Dvadesetpetogodišnji Muharem M. iz Travnika uhićen je u policijskoj akciji koja je provedena protekloga vikenda, kada su specijalci MUP-a SBŽ upali u stan u kojem je on zajedno sa još nekoliko osoba konzumirao drogu.

Pripadnici Jedinice za podršku asistirali su policajcima MUP-a SBŽ koji su, nakon dojave o djelovanju dilera, na osnovu pribavljene naredbe Općinskoga suda Travnik, pretresli dvije lokacije u Travniku.

– Prilikom pretresa na navedenim lokacijama pronađena je određena količina različitih materija, za koje se sumnja da je u pitanju opojna droga i to: marihuana, speedd, extasy i heroin – priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

Kako Faktor saznaje, neke od pronađenih materija bile su spremne za konzumiranje ušmrkavanjem, ali nakon upada specijalaca, prisutni su zatačeni na djelu i nisu uspjeli skloniti drogu.

Dvadesetpetogodišnjak je uhićen zbog sumnje da je počinio kazneo djelo proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga te je nad njim provedena kriminalistička obrada. Po okončanju svih radnji dokazivanja, protiv njega će biti podnesen izvještaj Županijskom tužiteljsvu Travnik.

(www.jabuka.tv)
2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.