Dijelit ćemo Instagram Stories izravno na WhatsAppu?

Možda ćemo uskoro moći gotovo automatski podijeliti isti Story na tri društvene mreže u vlasništvu Facebooka.

U Instagramu su nedavno potvrdili kako testiraju alat koji će omogućiti da Story podijelite kao status na WhatsAppu, skupa s tekstom i naljepnicama.

Moći ćete odabrati kome će objava biti dostupna. Po početnim postavkama to će biti samo vaši kontakti, ali to će biti moguće promijeniti.

Kako već postoji mogućnost dijeljenja Instagram Stories na Facebooku, taj bi novi alat korisnicima Instagrama omogućio dijeljenje sadržaja na tri platforme bez ručnog unosa sadržaja na svaku od njih. Sudeći po testiranjima, ipak će biti potrebno otvoriti WhatsApp kako bi potvrdili objavu.

Naravno, to što se određene značajke testira ne znači kako će biti i ponuđene kao dio funkcionalnosti aplikacije, kao ni da će te funkcionalnosti nužno biti globalno dostupne.

Stories su izvorno osmislili i ponudili u Snapchatu. Taj format pretvara fotografije, GIF-ove i video zapise s naljepnicama u video s prikazom vašeg dana.

Od tada su ga kopirali ne samo u Instagramu, već i u Facebooku, WhatsAppu, pa čak i Skypeu. Prema podacima WhatsAppa dnevno ga koristi 250 milijuna njegovih korisnika, piše Tportal.hr.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.