Dijasporac iznenađen uvjetima radnika u BiH, evo što mu je tražio

Muškarac koji živi i radi u Sloveniji te paralelno pokušava izgraditi kuću u BiH iznenadio se uvjetima koje su mu postavili pomoćni radnici.

On u svom rodnom kraju na području Unsko-sanske županije gradi, kako kaže kućicu da ima za sebe kad se jednog dana po stare dane vrati u svoju Bosnu i Hercegovinu.

U potrazi za radnicima se šokirao kad je čuo koje želje imaju pojedinci.

Zamislite vi, on meni kao pomoćni radnik traži 100 KM, dva obroka, dvije kave, a kao šlag na to sve hoće i cigarete, pa to sve skupa je najmanje 130 maraka jedan običan radnik?, šokirano govori čitatelj portala GPMaljevac.com.

Ja znam da nema radne snage, ali nema ni tih para koliko pojedinci misle, jer tu dnevnicu nemamo ni mi koji radimo u Sloveniji. Za te pare ću čak iz Slovenije dovesti radnika. Ja ne znam gdje sve ovo vodi, ali ka dobrom sigurno ne, govori razočarani vlasnik započete bauštele na području USŽ-a.

(www.jabuka.tv)

14 komentara

 • Tako i treba, šta si ti mislio da se isad radi za 50 maraka, staje tvoj rad vridniji u sloveniji nego ovi ovde

 • A zasto 130km sta zna pa mu je tolika dnevnica svi vi sto pojma nemate mislite da vridite nesto.
  Za majstora svaka cast al ove grebatore uz njih

 • Kome treba zvat će.Evo ,ne lažem neki dan mi je čovjek tražio 200 KM da mi nešto uradi oko kuće.Možda se i zeznuo kad je rekao koliko traži za to, ali sam mu sam od sebe dao još 100.
  I da, jeo je i pio šta je htio – doduše ne kuhano nego preko puta u trgovini i to je još 50 KM mimo dogovora A.ali ako radi fer a jeste mora i nešto pojest.I što je najvažnije uradio je sve što treba i ja sam zadovoljan, a vidio sam da je i on jer se zahvalio, onako iz srca .Na kraju oba zadovoljna a meni je grijeh da škrtarim ako imam i da mi netko radi samo za preživljavanje.
  I njegova djeca imaju potrebe kao i moja.

 • Dnevnica ok,hrana i kava je normalno dati majstoru ali ja mu cigare ne bi kupovao.To je već ucjenjivanje a ja bi rađe uradio sam nego da me bilo ko ucjenjuje.

 • Ahahahahaha pa ti mislio ko da je 95″ godina pa da napravis kucu za 2000 eura ahahaha kako neces. Pa ovde je skuplji zivot mamlaze nego u sloveniji

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.