DiCaprio oduševljen Gretom Thunberg: “Ona je liderica našega doba”

Hollywoodski glumac Leonardo DiCaprio upoznao je aktivisticu protiv negativnih klimatskih promjena Gretu Thunberg.

DiCaprio je 16-godišnjakinju nazvao “lidericom našeg vremena”, navodi portal LADBible. Dobitnik Oscara je poručio da mu je čast što je upoznao Thuberg.

Na Instagramu je objavio fotografiju susreta, te poručio:

Rijetki su trenutci u ljudskoj povijest kada se tako snažno čuje nečiji glas. Greta je postala liderica našeg vremena, napisao je glumac.

Kako je napisao na ovoj društvenoj mreži, poviijest će nam suditi o tome što smo učinili u omogučavanju sigurne budućnosti za buduće naraštaje kako bi uživali na planeti koju smo uzeli zdravo za gotovo, prenosi Radiosarajevo.ba

Nada se da je Thunberg uspjela ukazati svjetskim čelnicima da je vrijeme neaktivnosti po pitanju klimatskih promjena prošlo dodavši:

Zbog Grete i drugih mladih aktivista sam optimističan po pitanju budućnosti.

Istaknuo je da mu je čast što ju je upoznato te da su se usaglasili da će podržavati jedno drugo u cilju da osiguravanja ljepše budućnosti za planetu Zemlju, navodi LADBible.

View this post on Instagram

There are few times in human history where voices are amplified at such pivotal moments and in such transformational ways – but @GretaThunberg has become a leader of our time. History will judge us for what we do today to help guarantee that future generations can enjoy the same livable planet that we have so clearly taken for granted. I hope that Greta’s message is a wake-up call to world leaders everywhere that the time for inaction is over. It is because of Greta, and young activists everywhere that I am optimistic about what the future holds. It was an honor to spend time with Greta. She and I have made a commitment to support one another, in hopes of securing a brighter future for our planet. #FridaysforFuture #ClimateStrike @fridaysforfuture

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.