Devetnica sv. Anti u Uzarićima

U utorak, 4. lipnja 2013., u 19, 30 započinje Devetnica svetome Anti Padovanskome u Uzarićima. Kroz deset dana štovatelji sv. Ante okupljat će se na euharistijska slavlja i molitvu. Ove godine slušat ćemo propovijedi svećenika koji će usmjeravati naš život u vjeri. Uputimo se zajedno sa sv. Antom kroz Devetnicu. Učimo od njega kakvi trebamo biti i učimo s njime što moramo činiti.

PROPOVIJEDNICI I TEME:

U utorak, 4. lipnja svetu misu predvodi i propovijeda fra Vitomir Musa iz Širokog Brijega. Tema je: VJERA U OSOBNOME ŽIVOTU

U srijedu, 5. lipnja svetu misu predvodi i propovijeda fra Tomislav Jelić, župni vikar na Širokom Brijegu. Tema je: VJERA I PRAZNOVJERJE.

U četvrtak, 6. lipnja svetu misu predvodi i propovijeda fra Nikola Rosančić, župni vikar na Širokome Brijegu. Tema je: VJERA I MLADI.

U petak, 7. lipnja svetu misu predvodi i propovijeda fra Dalibor Milas, župni vikar u Mostaru. Tema je: VJERA I OSOBNA SLOBODA.

U subotu, 8. lipnja svetu misu predvodi i propovijeda fra Vine Ledušić, župni vikar na Širokome Brijegu. Tema je: VJERA I MOLITVA

U nedjelju, 9. lipnja svetu misu predvodi i propovijeda fra Stipe Biško, župnik na Širokome Brijegu. Tema je: OBRAĆENJE – POČETAK RASTA U VJERI

U ponedjeljak, 10. lipnja svetu misu predvodi i propovijeda fra Mario Knezović, župni vikar u Posušju. Tema je: KAKVA JE NAŠA VJERA DANAS

U utorak, 11. lipnja svetu misu predvodi fra Tomislav Puljić, a propovijeda fra Mario Ostojić, đakon na službi u Širokome Brijegu. Tema je: VJERA I MOLITVA.

U srijedu, 12. lipnja je UOČNICA SVETOGA ANTE. Misno slavlje predvodi i propovijeda fra Slaven Brekalo, župni vikar u Međugorju. Tema je: SVETI ANTE- UZOR VJERE. Nakon svete mise bit će blagoslov djece, te ljubljenje moćiju svetoga Ante.

U četvrtak, 13. lipnja na SVETKOVINU SVETOGA ANTE svečanu koncelebriranu svetu misu u 11 sati predvodi i propovijeda fra Željko Barbarić, župni vikar u Tomislavgradu.

U 20 sati bit će bogat kulturno – zabavni program na kojemu će nastupiti kulturno-umjetnička društva iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske..

NEKA VAS DEVETNICA I BLAGDAN SVETOG ANTE DUHOVNO OKRIJEPE I OSNAŽE ZA BUDUĆI ŽIVOT.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.