Deterdženti ‘Teta Violeta’ iz Gruda osvajaju EU tržište

Nova poslovna godina za najpoznatiji BH brand počela je premijerom novog deterdženta za ručno pranje posuđa.

Riječ je o novom deterdžentu kojim je ovaj regionalni lider u proizvodnji higijenskih proizvoda proširio svoj asortiman pod okriljem kupcima već dobro poznatog brenda “Teta Violeta”, kažu iz tvrtke Violeta iz Gruda.

“Na ovom projektu koji traje skoro tri godine sudjelovalo je 5 konzultantskih tvrtki i ukupno oko 65 stručnih osoba, a izvršeno je preko 50 laboratorijskih testova”.

Deterdženti Teta Violeta su prezentirani velikim prodajnim lancima u EU, posebno u Sloveniji, Hrvatskoj i Mađarskoj , sa kojima su već potpisani ugovori o prodaji , pa će se tako novi proizvodi pridružiti ostalim Violeta proizvodima na policama ovih izvoznih tržišta.

“Proizvodnji su prethodili mjeseci istraživanja u našim i neovisnim laboratorijima u Njemačkoj, te traženju najbolje formule po kojoj se ovaj proizvod razlikuje od ostalih deterdženata na tržištu”, rekao je Petar Ćorluka, predsjednik Uprave grupacije Violeta i dodao:

“Posebnu pažnju smo posvetili i dizajnu, nastojeći uklopiti proizvod premium kvalitete s jednako atraktivnim pakiranjem. Prema prvim reakcijama naših potrošača, čini se da smo u ovoj namjeri u potpunosti uspjeli, što nas iznimno raduje”.

Istraživanja tržišta koja su sprovedena u testnoj fazi na uzorku od 800 osoba, među korisnicama u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i Tuzli, pokazuju da deterdžent odgovara najvišim tržišnim standardima. U ukupnoj statistici ovog istraživanja, 92% korisnica je reklo da je novi Violetin proizvod iznimne kvalitete i da bi se odlučilo na kupnju zbog dobrog omjera vrijednosti za novac, dok 90% misli da deterdžent svoju osnovnu ulogu – rastvaranje i otklanjanje masnoće, obavlja besprijekorno. 87% korisnica tvrdi da im je miris deterdženta ugodan, prenosi Avaz.

Da će ovo biti posebno aktivna godina za Violetu govori i podatak da će, nakon deterdženata za posuđe koji se već nalaze u prodaji u bh. trgovinama i prodajnim lancima u tri različita mirisa, uskoro uslijediti i srodni proizvodi, poput deterdženata i omekšivača za rublje.

“92% korisnica reklo da je Teta Violeta iznimne kvalitete, 90% misli da deterdžent besprijekorno rastvara masnoće, 87% tvrdi da im je miris ugodan”

Sukladno povećanju obima proizvodnje i asortimana, grupacija Violeta je proširila svoje proizvodne kapacitete izgradnjom moderne tvornice u kojoj će se proizvoditi i deterdženti za rublje i omekšivači. Ovim projektom otvoreno je novih 35 radnih mjesta a radna mjesta u proizvodnji su višestruko vrijedna jer generiraju i do 15 novih radnih mjesta u proizvodno-prodajnom lancu.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Voli ulizice,stekao kapital na utajama poreza malverzacijama prilikom uvoza
    uz pomoć korumpirani carinika,ne mari za sirotinju oko sebe,bahata oholica,voli glupe
    i podobne radnike ,koji misle svojom glavom ,nužno zlo. U Tomislavgradu kažu ,Bakir je u nekom talu sa Ćorlukom.

    Takve smo tajkune htjeli dobili smo,niko eto na zapadu ne zna napravit tariguz osim Ćorluke,pa oni
    su na zapadu brisali guzicu papirom prije davno,a ovaj gruđanin je svoju do nedavno brisao kamenom i sva sreća kad bi trefio oblutak…..

  • Tuže se radnici da je nezgodno izdržati.Jeli istina?Ćorluka je prije rata bio nepoznata osoba,ali evo talenat i rad čine svoje.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.