Deset stvari koje nevjerojatno napaljuju

Naravno, zgodan muškarac ili žena teško da će proći nezapaženo, no činjenica je da postoji nekoliko suptilnih, ali tako moćnih načina privlačenja koji uvijek pale, do te mjere da klecaju koljena.

Strani naglasak

Čak i kada pitaju najobičnije pitanje ‘Gdje je autobusna stanica?’ stranci mogu zvučati nevjerojatno seksi. A kada doslovce flertuju s vama – neodoljivo.

Samouvjerenost

Samouvjerenost je hipnotička. Čak i kada netko nije toliko fizički privlačan, poveća doza samouvjerenosti ga automatski čini atraktivnim, piše glamour.com.

Talent i hobiji

Možda vas ta osoba ne privuče na prvu, no kada shvatite da je pravi talent za karaoke, ili pak ima neviđen dar za pisanje, upravo vam to privuče pažnju. Talent je možda čak i najveći afrodizijak, stoga ga svakako trebate koristiti.

Kulinarske vještine

Tko god je rekao kako ‘put do muškarčeva srca ide kroz želudac’, bio je polovičnu u pravu. Naime, to isto vrijedi i za žene.

Ljudi koji izgledaju pametno

Čak ni ne morate biti ludo pametni, dovoljno je da samo tako izgledate i da privučete pažnju, a isto vrijedi i u obrnutom smjeru. Naočale? Knjiga? Tragovi kemijske olovke na prstima? Svatko ima svoj mali trik koji ga transformira u vrhunskog štrebera. Možete podsjećati na knjižničarku Marian ili pak na Clarka Kenta, nije bitno, jer sigurno postoji netko tko mašta baš o vama.

Vožnja

Pomalo neobjašnjivo, no gotovo svatko ima taj mali fetiš da osjeti trnce baš za ono osobom za volanom. Kako god, jednostavno postoji nešto što osobu za volanom čini moćnom, a moć je itekako seksi.

Odlučnost

Jednostavno ima nečega tako seksi u osobi koja bez problema donosi odluke i preuzima kontrolu u svoje ruke. ‘Idemo ovdje na večeru’, ‘Uzet ćemo ovaj taksi’, ‘Sada ćemo se seksati’ – da, to je seksi.

Ples

Netko tko pleše bez ograničenja, straha kako izgleda i uz to se dobro zabavlja, uvijek je atraktivan. A ples u paru? Totalni afrodizijak.

Dotjeranost

Nekoga možete viđati svaki dan, ali u trenutku kada tu osobu ugledate dotjeranu, u odijelu ili pak glamuroznoj haljini, razvijaju se neki sasvim drugi osjećaji. Kada malo bolje razmislite, postoji savršeno dobar razlog zašto u brojnim filmovima, od ‘Ljepotice i zvijeri’, Titanica’ pa sve do ‘Zgodne žene’ i ‘Iron Mana’ u kojoj se glavni zaljubljeni glumački par u jednom trenutku dotjera.

Osmijeh

Osmijeh je izraz lica koji su ljudska bića usavršila kako bi jasno dali do znanja kako se jedno drugome sviđaju. A upravo to pali, svaki put. Kada netko ulovi vaš pogled s druge strane prostorije, zadrži ga i na kraju vam se nasmiješi, sve je jasno. (Tportal)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.