Deportacija ISIL-ovaca u BiH ponovno odgođena

Zbog iznenadnih i nepredviđenih okolnosti u Siriji, povratak skupine državljana BiH koji je planiran za sutra, odgođen je do daljnjeg.

Ministarstvo sigurnosti Bosne i Hercegovine izvršilo je sve pripreme za prijem bh. državljana povratnika iz Sirije, odnosno prve skupine žena i djece, u skladu s ranijim zaključcima Predsjedništva BiH i Vijeća ministara BiH.

Ministarstvo sigurnosti BiH u stalnom je kontaktu i nastavlja suradnju s međunarodnim partnerima, kako bi se prijevoz bh. državljana iz Sirije izvršio kada se za to steknu povoljni uvjeti, navodi se u priopćenju Ministarsgva sigurnosti BiH.

Devet pripadnika ISIL-a stiže u BiH, evo tko su

(www.jabuka.tv)


7 komentara

 • Boze sacuvaj.Zasto ove ljude ne ogradite negdje da zive bez nas normalnih ljudi.u jednu drzavicu i neka ih skupa
  Nek se ubijaju medjusobno

  • Slušao sam na vijestima i to je izgleda gotova stvar, a politički Hrvati Mostar šute i šute. Čime ih je Bakir ovaj put kupio? Doduše ima čime, bio je nedavno na nekakvom kla(nja)nju sa svojom polovicom, a i jeste sada sezona polovica.

 • Osnovna kultura Božija zapovjed; golog ogrni,bosog obuj,gladnog nahrani.,ako i pogrde dobročinstvo ,samo zbog Božije zapojedi ne odstupam od dobra i činjenja dobra.

  • Nema nitko nista protiv dobrocinstva ali ovi su dosli da prave nered .Sve redom koljaci a tebi nitko ne smeta kada uzmes placu odmah im daj nemoj sebi nista ostaviti.

   • Kada bi tako gledali i uzimali stvari oko za oko zub za zub,kakav bi to bio svijet kada je već ovakav kakav i jee,kako sudili tako će se nama suditi..nadam se da Kršćanina netreba poučavati.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.