Demi Lovato prvi puta se obratila javnosti nakon predoziranja

Prije nešto manje od dva tjedna pjevačica Demi Lovato hospitalizirana je zbog predoziranja opojnim sredstvima.

Demi Lovato hitno prevezena u bolnicu nakon predoziranja heroinom

Nakon što su navodno njoj bliski izvori pokušavali opovrgnuti da je u bolnici zbog predoziranja, Demi se podužom porukom na Instagramu sama obratila svojoj publici i potvrdila da se i dalje bori s ovisnošću i da je upravo to razlog hospitalizacije.

Uvijek sam bila otvorena u vezi mog puta s ovisnošću. Ono što sam naučila je da bolest nije nešto što nestaje ili blijedi s vremenom. To je nešto što moram nastaviti savladavati, a s tim još uvijek nisam gotova. 

Želim zahvaliti Bogu što me održao živom i što sam dobro. Mojim fanovima poručujem da sam zahvalna za svu ljubav i potporu koju ste mi pružili u prethodnom tjednu i nakon toga. Vaše pozitivne misli i molitve pomogle su mi orijentirati se u ovim teškim vremenima

Želim zahvaliti mojoj obitelji, mom timu i osoblju u Cedars-Sinaiju koji su bili uz mene čitavo vrijeme. Bez njih ne bih bila ovdje sada i pisala ovo pismo svima vama. 

Sada mi je potrebno vrijeme za oporavak i fokusiranje na trijeznost i oporavak. Ljubav koju ste mi svi pokazali neće nikada biti zaboravljena i veselim se danu kada ću moći reći da sam izašla na drugu stranu. 

Nastavit ću se boriti. 

Demi 

Ispod fotografije pisma na Instagramu Demi je dobila tisuće poruka podrške fanova koji su napokon odahnuli i koji se dive njezinoj snazi.

Kako prenosi časopis People, Demi će odmah nakon izlaska iz bolnice svoje liječenje nastaviti u centru za odvikavanje, prenosi Index.hr.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.