Dean Kotiga održao pub kviz u Ljubuškom i najavio povratak u Hercegovinu

U hotelu Bigeste u Ljubuškom je u subotu navečer održan pub kviz s Deanom Kotigom, popularnim kvizomanom koji je trenutno lovac u “Potjeri” i “Superpotjeri”.

Da je interes bio veliki govori činjenica da je kviz rasprodan u rekordnom roku, a ništa manje nije očekivao ni sam Dean koji je kao i na malim ekranima, uživo bio jednako humorističan.

Na ovom “najklasičnijem kafanskom pub kvizu” kako ga je Kotiga nazvao, sudjelovalo je preko 200 “kvizoljubaca” raspoređenih u 41 ekipu zanimljivih imena poput: “Kulturološka sirotinja”, “Ko ti ga je smjestio”, “Parno kazalište”, “Harry Potjera” i mnogi drugi…

Da je interes bio veliki govori činjenica da je kviz rasprodan u rekordnom roku

Imali smo tu sreću i žalost da nam se prijavilo debelo preko 100 ekipa, tako da bi tu bilo materijala za tri do četiri kviza, do čega se nadam se jednom doći, bit će prilike, nadoknadit ćemo, izjavio je Dean Kotiga za Jabuka.tv.

Kotiga nam je skromno kazao da nije upoznat s pub kviz scenom u Hercegovini i BiH i da se kao netko “s puno utakmica u nogama”  ne voli praviti pametan u onim stvarima koje ne zna.

Ja sam relativno slabo na svoju sramotu upoznat s pub kviz scenom u Bosni i Hercegovini, što se nešto popravilo nakon mog gostovanja u Vitezu, gdje sam u studenom 2023. održao dva rasprodana kviza s 45 ekipa, kazao nam je popularni kvizoman.

Kotiga je izrazio svoj interes za ponovni dolazak u Hercegovinu

No, izrazio je svoj interes za ponovni dolazak u Ljubuški, ali i za malenu turneju po čitavoj Hercegovini.

Ne znam puno, ali već taj poziv naslućuje da tu scena postoji i scena i interes, i apsolutno sam ne samo za dolazak u Ljubuški, nego po cijeloj Hercegovini, jer uvijek je tu prijam dobar, uvijek je atmosfera sjajna, tako da sam apsolutno za, kazao nam je Kotiga i zaključio: Hercegovci=domaćini.

Prvo mjesto s fantastična 45 boda od 50 osvojila je ekipa “Rogotinaikos”, ekipa “Op Šic” imala je 43 boda od 50, te zaslužila drugo mjesto, dok su “Jedva se okupili” s 42.5 boda završili na trećem mjestu.

Ekipa “Rogotinaikos” osvojila je prvo mjesto

Inače, ovaj pub kviz je održan u sklopu obilježavanja Dana Grada Ljubuškog, u organizaciji Turističke zajednice Ljubuški i HKD Napredak podružnica Ljubuški.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.