David Dragičević danas bi napunio 22 godine: Na grobu zapaljene svijeće

Desetine građana i članova grupe “Pravda za Davida” okupile su se u četvrtak na grobu Davida Dragičevića, kojem je danas trebao biti 22. rođendan, da bi zapalili svijeće i pomolili se.

Desetine okupljenih građana u Banjoj Luci još jednom su poručile kako neće odustati od borbe za istinu i pravdu.

Nakon groblja okupljeni građani i članovi grupe “Pravda za Davida” otišli su na Trg Krajine, gdje je održana press konferencija, prenosi Avaz.ba.

Najbolja prijateljica pokojnog Davida te članica grupe “Pravda za Davida” Emilija Zebić obratila se medijima.

Danas smo na trgu, na Davidov 22. rođendan. Davidovi posljednji tragovi bili su ovdje. Srce oko kojeg smo se okupljali više nije tu. Njega više nema da proslavi rođendan. Da ga proslavi sa mnom. Danas govorimo u 12.05 sati, jer je kasno. Ali bolje je i kasno nego nikad. Uzeli ste život djetetu, mladom momku koji je imao budućnost. Želio je djecu, ženu. Želio je da živi. Njega možda nema fizički, ali on će biti s nama uvijek. On će mrtav ubiti one koji su ga ubiliporučila je Emilija.

Podsjećamo, David Dragičević je misteriozno nestao u noći sa 17. na 18. ožujka 2018. godine nakon što se udaljio od svoje obiteljske kuće u banjalučkom naselju Pobrće.

Šest dana nakon što je prijavljen njegov nestanak Davidovo tijelo je pronađeno na ušću rijeke Crkvene u Vrbas.

Kao uzrok njegove smrti najprije se navodilo utapanje i to bez elemenata koji bi mogli upućivati na nasilnu smrt. Tužitelj je 28. srpnja 2018. godine naredio ponovno provođenje istrage zbog sumnji na ubojstvu.

Tužiteljstvo do danas vodi istragu o ubojstvu Davida Dragičevića.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.