Darko Vojvodić dobio “nemoralnu ponudu” iz Siminoga Hana i napustio kormilo GOŠK-a

Potpuno nenadano je u jednom danu gabelski GOŠK ostao bez trenera Darka Vojvodića koji je s puno uspjeha u drugom mandatu vodio momčad i plasirao se s njom u Premijerligu BiH.

Vojvodić je i prošle zime imao ponudu Sloge iz Siminog Hana, koja je od prošlosezonskog aktivnijeg angažmana u klubu njeinog predsjednika Azmira Husića, u kontinuiranom usponu i ovoga ljeta se nameće, uz Velež, u jednog od ozbiljnijih kandidata za plasman u Premijer ligu iz Prve lige FBiH. Vojvodić je istaknuo da je Husićeva ponuda bila takve razine “da se ne odbija”. Dogovorio je angažman na dvije godine plus jednu i ovih dana bi iz Čapljine trebao otputovati nazad u Tuzlu gdje inače živi, a sad će voditi i klub.

“Dobio sam ponudu i odmah sjeo s direktorom GOŠK-a Lujom Ilićem i predstavio mu stanje. Bio je svjestan da je to ponuda koja se ne odbija. Razišli smo se korektno i ostali u dobrim odnosima. Sa Slogom imam za cilj plasman u Premijerligu, a klub će dovesti nekoliko velikih igračkih pojačanja”, kaže za Dnevni list Darko Vojvodić, koji će svoju novu momčad povesti u pripreme 1. srpnja.

“Nadam se da će se igrači GOŠK-a dobro predstaviti u Premijerligi bez obzira na to tko bio trener. Bili smo kao velika obitelj, ali takav je život sportaša, kako igrača tako i trenera”, zaključio je.

U razgovoru s direktorom GOŠK-a, Lujom Ilićem, nismo ostali dojma da je tako blagonaklono gledao na odlazak trenera s kojim je bio prethodno dogovorio nastavak suradnje za sljedeću sezonu, ali ništa nije potpisao.

“Ne mogu to komentirati previše, niti se osvrtati unazad. Bili smo se dogovorili… Ali odlazak je bio njegova želja, tako je odlučio, a svako ima svoj put. Ne mogu nikoga silom tjerati da ostane. Za mene je to zatvorena knjiga i idemo dalje”, kaže Ilić za Dnevni list.

Gabeljani su se odmah okrenuli angažmanu novoga šefa struke.

“Ovo ništa ne mijenja, malo jesam zatečen, ali ima trenera, dovest ćemo kvalitetnog i vrhunskog. Isti dan sam razgovarao s potencijalnim novim trenerom, ali nećemo ništa iznositi u javnost dok ne bude definitivno. Vrlo brzo će sve biti završeno. Pripreme počinju 15. lipnja, a tad ćemo na treningu imati dosta novih igrača koje će voditi novi trener”, rekao je Lujo Ilić.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.