Darko Raič iz Extreme Enduro kluba osvojio nagradu ”Vozač godine”

Prethodnog petka u Kreševu je održana svečana promocija dodjela nagrada za sezonu 2022. od strane Motociklističkog Saveza BiH, za najbolje vozače i klubove.

Extreme Enduro Mostar i članovi kluba, osvojili su ukupno sedam nagrada:

  • 2 .mjesto u PRO klasi – Darko Raič
  • 3. mjesto u PRO klasi – Martin Šego
  • 2. mjesto u poretku klubova – Extreme Enduro Klub Mostar

Specijalna nagrada koju je osvojio vozač Darko Raič, član Extreme Enduro kluba pripala je za “Vozača godine” po svim moto klasama, odnosno za sve uspjehe i onaj najvažniji osvojeno 1. mjesto u PRO klasi Alpe Adria Cup-u.

Njihova tri vozača Darko, Kristijan i Martin, zauzeli su sva tri postolja za sezonu 2022 u Alpe Adria Cup-u PRO klasi, odnosno zaslužni su za osvojeno zlato reprezentacije BiH u extreme Enduro u konkurenciji 10 zemalja i 160 vozača.

Ovim putem zahvaljujemo se svim našim sponzorima koji su nas podržali za ovu sezonu, poručili su iz kluba.

Na pitanje kako se osjeća kao vozač godine, Darko je izjavio: 

Ovu ću nagradu zasigurno pamtiti, jer je za mene zaista posebna. Nadam se da ćemo iduće godine postići još bolja dostignuća.

Također je dodao kako će se posvetiti svjetskim natjecanjima. 

Pa zasigurno da smo među boljima, ali uvijek je tu potrebno još dosta truda, vremena i znoja, a uskoro ćemo se malo vise spremiti i posvetiti nekim svjetskim natjecanjima, da osjetimo tu čar vožnje endura među najboljima na svijetu.

Utrke na hercegovačkom kamenjaru.

Mogu samo reći da intenzivno radimo na pripremama i da je organizacija toga iznimno velika i kompleksna. Natjecatelje zbog pozivne utrke u najvećem udjelu očekujemo iz BiH, ali sigurno da nećemo biti zanemareni od strane vozača susjednih država. Točan termin utrke otkrit ćemo naknado, zaključio je Darko Raič.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.