Darko Drmać novi predsjednik HVIDRA-e Mostar

U prostorijama udruge Hvidra grada Mostara održana Izvještajno-izborna Skupština na kojoj je umjesto dosadašnjeg predsjednika Mire Šunjića dužnost preuzeo Darko Drmać u razdoblju od dvije godine.

Dva dopredsjednika u naredne dvije godine su Miro Šunjić (sjever) i Mario Cvitković (centar).Svake četiri godine provodi se redovita izborna Skupština a u tročlano predsjedništvo bira se po jedan član sa područja Sjeverab (1.bojna,2 bojna, Orlačka satnija, Satnije Drežnica, Grabovica i Vrdi) sa područja Centra (3. bojna, 4. bojna, 5.bojna i Samostalna satnija Zalik) i sa područja Juga (6. bojna, 7. bojna, 8. bojna, 9. bojna i Samostalna satnija Buna).

Verifikacijska komisija je ustanovila da je na Skupštini bio prisutan 31 punopravni izaslanik. Dosadašnji predsjednik Miro Šunjić otvorio je Skupštinu i podnio financijsko izvješće, a član Nadzornog odbora Emil Ćorić potvrdio da je rađeno sve transparentno i po zakonu.

Šunjić se svima zahvalio na ukazanom povjerenju, te naglasio da je Udruga za vrijeme njegovog mandata uspješno djelovala i ostvarila zacrtane ciljeve, aktivno sudjelovala u obilježavanju važnih datuma i obljetnica, pomagala financijski najugroženije članove i njihove obitelji, organizirali posjete i održavali kontakte sa bratskim Udrugama u Republici Hrvatskoj, prenosi Pogled.ba.

Šunjić i dalje ostaje aktivan u Udruzi na mjestu dopredsjednika Udruge i kao predsjednik povjerenstva za izradu monografije “25 godina Božićnih turnira Hvidra Mostar”. Novi predsjednik Darko Drmać se također zahvalio prisutnim izaslanicima na ukazanom povjerenju i obećao da će jednako kvalitetno nastaviti voditi Udrugu u iduće dvije godine svoga mandata.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.