Dario Drežnjak donio odluku o nastavku karijere

Dario Drežnjak potpisao je novi ugovor s KK Zadar i u utorak će več biti na raspolaganju treneru Danijelu Jusupu za utakmicu protiv Cibone, javlja portal 057info.

Oko ovog igrača lomila su se koplja između Nadzornog odbora i smijenjenog direktora Davida Gunjevića, jer je Drežnjak formalno raskinuo ugovor zbog kašnjenja s plaćama, kako bi mogao otići kao slobodan igrač, a zatim i ponudio da potpiše novi ugovor, ali samo do kraja sezone.

Bivši sportski direktor Gunjević nije pristao na to, smatrajući da je Drežnjak izigrao klub te da KK Zadar može dalje bez njega. Doznajemo kako je prvog radnog dana pod v. d. direktoricom Vanom Dundov ugovor potpisan te Drežnjak nastupa protiv Cibone.

Imate novca i za potpis ugovora igraču (Dariju Drežnjaku) koji je cijelu ovu klupsku situaciju lukavo iskoristio kako bi izbjegao odštetu pritom zaboravivši da ga se ljetos u cijelosti isplatilo i da će mu se, bez obzira na sve, zaostaci isplatiti. U isto vrijeme njegov matični klub (HKK Široki) pušta zadužnice i blokira nam račun, napisao je Gunjević i najavio kako ni s nije namjeravao potpisivati novi ugovor, što je značilo da je za njega i Drežnjak „bivši”.

Tada je Drežnjak ugovor raskinuo kako bi na ljeto mogao klub napustiti bez odštete, no s namjerom da ostane u Zadru do kraja sezone.

Nakon što je Gunjević prozivao HKK Široki, Darija Drežnjaka i nadzorni odbor, smijenjen je jednoglasno te će Dario s novim ugovorom nastaviti predvoditi Zadar do novih uspjeha u ovoj sezoni.

Time je i nadzorni odbor KK Zadar potvrdio kako ne stoji iza potpuno besmislenih izjava Gunjevića.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.