Danski suci priznali: Oštetili smo Hrvatsku i zbog toga nismo spavali

Martin Gjeding i Mads Hansen su od ponedjeljka večeri su jedne od najomraženijih osoba u Hrvatskoj, ali općenito kod navijača Hrvatske rukometne reprezentacije.

Danski suci su bili u središtu pozornosti nakon poraza rukometaša Hrvatske od Njemačke (22:21) kada su u završnici meča napravili nekoliko grešaka koje su u utorak i priznali, prenosi Index.hr.

Pri rezultatu 21:20 za Njemačku dosuđeno je probijanje Karačiću nakon duela s Wiedeom, a Martin Gjeding, koji je puhnuo u pištaljku i dodijelio loptu Nijemcima, priznao je da je pogriješio.

Pregledali smo snimku, a nisam je trebao čak ni puno puta vratiti. Kod prekršaja u napadu obrambeni igrač mora stajati mirno dok se napadač zabija u njega. To ovdje nije bio slučaj. Zbog te odluke Mads i ja nismo mogli spavati, ali moramo prijeći preko toga. Ta odluka je imala veliki utjecaj na rezultat i ja sam pogriješio, rekao je Gjeding za dansku televiziju.

Njegov kolega Hansen je također priznao da je Hrvatska oštećena, ali je rekao kako moraju tu utakmicu ostaviti iza sebe s obzirom da se ništa ne može promijeniti.

Normalno da utječe na nas kada pogriješimo, ponos i profesionalizam je u pitanju. No, takve se stvari događaju u našem poslu. Moramo se znati nositi s pritiskom, a ako ne možemo onda nismo za ovaj posao, dodao je Hansen.

(www.jabuka.tv)


11 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.