Danski suci priznali: Oštetili smo Hrvatsku i zbog toga nismo spavali

Martin Gjeding i Mads Hansen su od ponedjeljka večeri su jedne od najomraženijih osoba u Hrvatskoj, ali općenito kod navijača Hrvatske rukometne reprezentacije.

Danski suci su bili u središtu pozornosti nakon poraza rukometaša Hrvatske od Njemačke (22:21) kada su u završnici meča napravili nekoliko grešaka koje su u utorak i priznali, prenosi Index.hr.

Pri rezultatu 21:20 za Njemačku dosuđeno je probijanje Karačiću nakon duela s Wiedeom, a Martin Gjeding, koji je puhnuo u pištaljku i dodijelio loptu Nijemcima, priznao je da je pogriješio.

Pregledali smo snimku, a nisam je trebao čak ni puno puta vratiti. Kod prekršaja u napadu obrambeni igrač mora stajati mirno dok se napadač zabija u njega. To ovdje nije bio slučaj. Zbog te odluke Mads i ja nismo mogli spavati, ali moramo prijeći preko toga. Ta odluka je imala veliki utjecaj na rezultat i ja sam pogriješio, rekao je Gjeding za dansku televiziju.

Njegov kolega Hansen je također priznao da je Hrvatska oštećena, ali je rekao kako moraju tu utakmicu ostaviti iza sebe s obzirom da se ništa ne može promijeniti.

Normalno da utječe na nas kada pogriješimo, ponos i profesionalizam je u pitanju. No, takve se stvari događaju u našem poslu. Moramo se znati nositi s pritiskom, a ako ne možemo onda nismo za ovaj posao, dodao je Hansen.

(www.jabuka.tv)


11 komentara

    • hrvatska se treba obratit americi da ih oni procesljaju ko fifu i uefu.ovi su jos vece leglo korupcije i lopovluka.obratit se americi za spas rukoketa

  • ODJEBITE U SKOKOVIMA! VI I ONIKO VAM JE DOZVOLIO! CILI SUDACKI TIM JE BIO PROTIV HRVACKE!! TA DI CE SVABE OD RVATA ITGUBITI JOS U RUKOMETU?? NISU SE OPORAVILI JOS OD PREVENSTVA( NECE SE NIKAD NI OPORAVIT DA I JE DUPLO A NE SEDAMDESET- OSAMDESET MILIONA)!!! ALI VRATICE BOG ILU!! TO CE DANCI SVATIT JEDNOG DANA!!!

  • Suci nisu krivi i sudili su realno.Svakome se zna dogodit da napravi sitnu grešku a ljudi su to i priznali.Kakve im koristi da je završilo i nerješeno onda bi ih Francuzi nakantali a Njemačka bi lagano dobila Španjolsku.Tebe hrdjo što stalno pišeš na portalu nikad taj zaostali nagon neće napustiti kad si zaostali subjektivni seljak.

  • Za „ anonimno u 13.24. :: TI SI RDJA, OVOG DRUSTVA! MOZAK TI JE ZARDJO, DOK VAKO PISES! ZATO:: ODJEBI I TI SA SUCIMA U SKOKOVIMA!!

  • Ovaj sto govori kako svabe sad odvajaju Evropu u rukavicam bas je se nagledao filmova poput Partizanske eskadrile Bitke na Neretvi itd. A sto se tice utakmice valjano se vidi da smo dobro osteceni i u oci izvarani

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.