Danijel Boto objavio video spot za pjesmu Botox

Popularni hercegovački veseljak, Danijel Boto (iščapljine) ima novi video spot za singl znakovita naslova i vrlo slična njegovu prezimenu – Botox.

Na samo njemu svojstven i urnebesan način Boto u Botoxu opisuje današnju komunikaciju putem društvenih mreža iz kuta mladih željnih selfija, lajkova, sheranja, itd. Ukratko, željnih popularnosti i ostavljanja dojma na mreži.

Uz sve to posebnu pažnju Boto posvećuje ženama koje koriste Botox.

Boto kaže kako Botox jednako posvećuje i boto’ksiranim ženama i onima koje to nisu jer je on za slobodu izbora, pa tko kako voli…

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • Čestitke. Tajming je više nego odličan, poklapa se u vrijeme kad je ovaj Vašar na Bišću, uz Indexe prethodno i frenetične ovacije onim starkeljama sa kačketima i seksi Marylin-kom na majici, u vrijeme ovih dana kulture i ostalim popratnim sviranjima (****u) u ‘HDHS’ sa hijeroglifima. A još su i svježa sjećanja na fantastičan produženi i jedinstven Advent u Kotlini, i još neke upriličene spektakle, Pečate i slične manifestacije.

  • Pjesma i ritam su odlicni Boto je otpjeva vise nego super pjesma je zarazna ostaje u glavi uz sarenilo i produkciju ovo je hit, stvarno je hit.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.