Dani kruha u Mepas Mallu

Pred nama je jedan od najljepših jesenskih datuma kada se zahvaljujemo zemlji na njenim plodovima i slavimo Dane kruha! Tim povodom u Mepas Mallu očekuju vas čak dva vesela druženja.

U četvrtak 19. listopada od 18.00 sati na 3. katu Mepas Malla sve mališane i njihove roditelje očekuje Mala škola velikih pekara, gdje će naši mali posjetitelji imati priliku naučiti cijeli postupak pravljenja kruha. Uz mnoštvo igara i omiljenu Mašu u kuhinji, najzabavniji dio će zasigurno biti onaj gdje će se mališani sami okušati u pravljenju delicija od tijesta. Sigurni smo da će natjecanje u slaganju tematske slagalice i igra memorije gigantskih razmjera probuditi natjecateljski duh naših najmlađih posjetitelja i osigurati odličnu zabavu i za male i velike, stoga ne propustite ovaj zanimljivi događaj za cijelu obitelj!

Sljedećega dana, u petak 20. listopada od 11.00 sati u prizemlju Mepas Malla očekuje vas Super Sendvič! Znamo da je najljepši dan onaj koji počne mirisima kruha, a ovaj je baš takav! Mepas Mall je pripremio tradicionalni slasni divovski sendvič, spravljen od ukusnih Gavrilović proizvoda. U jedno smo sigurni, ova tradicionalna Mepas Mall delicija je savršen način da započnete dan.

Dok ljubazne hostese dijele slasne porcije ukusnoga sendviča, svima najdraži miris će se širiti prizemljem centra i mamiti osmijeh naših posjetitelja. Za ugodnu atmosferu pobrinut će se veseli tamburaši, a svi ćemo imati priliku pokazati svoju humanu stranu i ostaviti dobrovoljni prilog za Anu Ritu Puljić!

Posjetite Mepas Mall i odlično se provedite, i naravno, ne zaboravite ponijeti dobro raspoloženje! Čekamo vas!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu