Dan otvorenih vrata: Maturanti se upoznali s Građevinskim fakultetom u Mostaru

Na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održan je Dan otvorenih vrata. Cilj Dana otvorenih vrata Sveučilišnih preddiplomskih studija građevinarstva, arhitekture i urbanizma je upoznati maturante i širu javnost s radom Fakulteta, mogućnostima i programima studiranja.

Nazočnima se na početku obratila dekanica prof. dr. Maja Prskalo, koja je istaknula zadovoljstvo zanimanjem maturanata za Građevinski fakultet koji ove godine slavi 40. godišnjicu uspješnoga rada, i poželila im dobrodošlicu.

Građevinski fakultet Sveučilišta u Mostaru moderna je znanstvena institucija. Obrazujemo i za tržište pripremamo buduće inženjere koji će biti nositelji društvenoga i gospodarskoga napretka cijele regije. Posebno sam ponosna na inovativne nastavne programe, međunarodnu suradnju, znanstvene i stručne projekte, na zajednička dostignuća i brojna priznanja nastavnicima fakulteta – jer to čini jedan fakultet kvalitetnim i označava mudar odabir za sve buduće studente, rekla je dekanica Građevinskoga fakulteta.

Fakultet i građevinske smjerove detaljnije je predstavio prof. dr. Goran Šunjić, dok su dr. sc. Valerija Kopilaš i dr. art. Svetislav Cvetković maturante upoznali s novim Studijem arhitekture i urbanizma.

U nastavku programa maturanti su razgledali Fakultet, upoznali se s brojnim tehničkim i nastavnim pomagalima te se družili, razmijenili iskustva i praktične savjete sa studentima Građevinskog fakulteta.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.