Dame, ovo su najzgodniji francuski nogometaši!

Mjesec dana Europskog prvenstva ne znači da će samo ljubitelji dobre igre uživati. Sve žene (i neki muškarci) će moći odmarati oči u pogledu na neke od najzgodnijih sportaša na svijetu.

Jučer je odigrana prva utakmica, između Rumunjske i Francuske, a ženski dio portala Jabuka.tv za vas je birao najbolje komade francuske nogometne reprezentacije, koja je ujedno domaćin i Eura 2016.

Ovo su četvorica najzgodnijih, po našem izboru:

Morgan Schneiderlin
26-godišnji Morgan Schneiderlin osim za francusku reprezentaciju igra i za Manchester United. Visok je 180cm, ne puši, nema tetovaže i sa svojim smeđim očima i svjetlosmeđom kosom izgleda kao pravi dečko iz susjedstva. Na žalost svojih ženskih obožavateljica, u ožujku 2016. zaručio se sa Camille Sold.

Morgan Schneiderlin

Patrice Evra
Ovaj Francuz senegalskog podrijetla trenutno igra za Juventus. Rođen je 15. svibnja 1981. Oženjen je i ima dvoje djece. Svoju suprugu Sandu upoznao je u srednjoj školi i tvrdi da je ona njegova prva ljubav. Ipak, i on je punio stranice tabloida navodnom aferom sa Playboyevim zečicama. Osim materinjeg, govori još pet jezika (francuski, engleski, talijanski, španjolski i portugalski).

Patrice Evra

patrice evra


Yohan Cabaye

Yohan Cabaye (rođen 14 siječnja 1986) vezni je igrač engleskog kluba Crystal Palace i Francuske reprezentacije. Opisuju ga kao igrača koji ima odličnu viziju i kontrolu lopte. Sve pripadnice ljepšeg spola će razočarati činjenica da je oženjen i ima troje djece, a trodnevnu bradu, složit ćete se, nosi bolje od svih svojih suigrača…

Yohan Cabaye

cabaye 3

Olivier Giround
I šećer na kraju, Olivier Giround. Ovaj 29-ogodišnji napadač Arsenala dio je francuske reprezentacije od 2011. godine. Oženjen je i ima kćerkicu Jade. Izjašnjava se kao katolik i na desnoj ruci ima tetovažu iz Psalma 23 na latinskom: “Dominus regit me et nihil mihi deerit” (Gospod je pastir moj, ništa mi neće nedostajati!) Međutim, 2014. godine je navodno imao izvanbračnu aferu i ispričao se supruzi ali je kasnije tvrdio da ju nikad nije prevario. Dobar izgled omogućio mu je ugovor s brandom Hugo boss, a 2015. izabran je za najzgodnijeg igrača Premijer lige. Što se izgleda tiče, Olivier za svog idola navodi Davida Beckhama, kojega smatra modnom ikonom.

olivier 0

olivier 1

olivier 6

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj: