”Dame biraju” u Mostaru

U Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru, 8. travnja održat će se predstava “Dame biraju”.

Predstava u produkciji sarajevskog Altteatra i u režiji Admira Glamočaka, govori o besposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena i manjak financija, a sve se mijenja kada pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu.

Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanja glumaca “do kraja”. Riječ o hit naslovu koji je, prije deset godina, doživio više od 70 izvođenja u BiH i inozemstvu.

Predstava je dio projekta “Istrajati” koji “Altteatar” realizira u suradnji s partnerima “Kroz prozor Fabrika” iz Beograda i Akademijom scenskih umjetnosti Sarajevo, uz podršku BAC-a i Fondacije za muzičku, scensku i likovnu umjetnost, priopćeno je iz Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače.

Ulaznice po cijeni od 10, KM možete nabaviti na recepciji Kosače svakim danom od 10.00 do 13.00 sati i od 17.00 do 20.00 sati. Rezervacije na telefon: 063/940-584.

Za vrijeme blagdana ulaznice se neće prodavati na dan Uskrsa, dok će na Veliku subotu i Uskrsni ponedjeljak blagajna raditi u terminu od 10.00 do 13.00 sati.

(www.jabuka.tv)2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.