Daleko od očiju znatiželjnika: Sve što trebate znati o skrivenim porukama u Viberu

Skriveni razgovori u Viberu pružaju dodatnu razinu privatnosti. Zaštićeni su PIN-om i na prvi su pogled nevidljivi znatiželjnicima koji se domognu vašeg uređaja.

Procedura skrivanja i otkrivanja razgovora u Viberu je siguran i brzi proces.

Za skrivanje razgovora otvorite Viber i odite na ekran sa razgovorima. Tamo povucite prstom razgovor prema lijevo i birajte “Hide” ako koristite iOS ili držite razgovor i na izborniku birajte “Hide Chat” ako ste na Androidu. Upišite tajni PIN i izabrani razgovor bit će skriven.

Ako želite ponovno otkriti tajne poruke, otvorite razgovor, povucite lijevo ili pritisnite na ikonicu zupčanika u gornjem desnom kutu ekrana. Spustite se sve dok ne pronađete opciju “Unhide this Chat” i tamo upišite PIN ili iskoristite prepoznavanje biometrijom. Razgovor će nakon toga ponovno postati vidljiv i moći ćete ga pronaći u listi, prenosi Tportal.

Ako želite vidjeti vašu listu skrivenih razgovora u Viberu, postupak je vrlo jednostavan. Prvo otvorite Viber, skrolajte prema dolje i pronađite ikonu za pretragu. U nju upišite ime kontakta s kojim vodite tajni razgovor. Vidjet ćete poruke i dobiti mogunost nastavka razgovora.

(www.jabuka.tv | Foto: Profimedia)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.