Dadilje za Novu godinu od 20 do 40 KM

Svi roditelji koji su odlučili najluđu noć u godini provesti izvan kuće u zabavi s odraslima, a nemaju baku i djeda koji bi im pričuvali djecu, svoju djecu mogu ostaviti s dadiljama u svom domu ili kod dadilje, ovisno od dogovora

Unajmljivanje dadilje za Novu godinu roditelje željne novogodišnjeg provoda došlo bi od 20 do 40 KM za noć. Oglasa dadilja za Novu godinu je sve više, pišu Nezavisne novine. B

Bahira Softić, umirovljenica iz Tuzle, kaže kako je do sada djecu čuvala samo na duže razdoblje, ali bi rado pristala na čuvanje djece i za Novu godinu po cijeni od 40 KM za noć.

Do sada sam djecu čuvala uglavnom na duže razdoblje, nisam nikada imala priliku čuvati ih na dan ili vikend. Umirovljenica sam, tako da mi čuvanje djeteta za Novu godinu ne bi predstavljao problem, kazala je Softić.

Umirovljenica iz Bijeljine kaže da inače čuvanje djece naplaćuje 15 KM za osam sati, ali bi za Novu godinu tražila 20 KM.

Za čuvanje djece za Novu godinu tražila bih 20 KM, jer je ipak u pitanju izvanredno čuvanje, rekla je umirovljenica iz Bijeljine.

Amira iz Sarajeva kaže da inače nudi mogućnost čuvanja djece vikendom ukoliko roditelji žele opušten izlazak nakon napornoga radnog tjedna.

Ne tražim više novca za čuvanje djece tijekom praznika. Naplaćujem noć 30 KM, roditelji uglavnom dovedu dijete na primjer u subotu navečer i dođu po njega u nedjelju ujutro. Do tada se ja s djecom igram, nahranim ih i oko devet sati idu na spavanje. Tako bih i za Novu godinu ili bilo koji drugi praznik, objasnila je Amira.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.