Cure nove informacije: Kate je bijesna na Meghan – Jabuka.tv

Cure nove informacije: Kate je bijesna na Meghan

Nakon što su Harry i Meghan odlučili dati otkaz kraljevskoj obitelji i preseliti u Kanadu, informacije o povrijeđenim osjećajima ostalih članova obitelji ne prestaju curiti.

Tako se šuška da je Kate Middleton bijesna jer će sada, uz odgoj troje djece, na svoja leđa morati preuzeti i poslove koje vojvode od Sussexa više ne žele raditi.

Nema uopće vremena za odmor, kaže izvor blizak obitelji i dadaje da je vojvotkinja od Cambridgea izvan sebe zbog obaveza koje je morala preuzeti u tako kratkom vremenu.

Kada pokuša spavati, ne može, jer stalno razmišlja o svemu što mora napraviti idući dan, tvrdi izvor i naglašava da Middleton želi razgovarati s Harryjem jer joj nedostaje.

Ljuta je na Meghan, te njih dvije nisu razgovarale otkad je otišla u Kanadu, još uvijek je u šoku zbog njihovog poteza i povrh toga radi 18 sati dnevno, prenosi Večernji.hr.

Isti izvor tvrdi da je zbog ove situacije više članova obitelji još uvijek pod golemim stersom, no najveći teret je na Harryju koji samo želi pronaći sreću daleko od toksičnosti koja je njegovu majku koštala života.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Još malo i raspast će se kraljevina na 4 države pa više neće biti posla za tebe,zaposli se i radi kao i sav ostali svijet.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.